Mouctar Diakhaby Trabzonspor’a gelecek mi? Trabzonspor Diakhaby ile görüşüyor mu? Trabzonspor Diakhaby için Valencia ile görüşüyor

Savunma hattına transfer yapmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor 26 yaşındaki savunma oyuncusu Mouctar Diakhaby için Valencia ile görüşüyor. Peki Mouctar Diakhaby Trabzonspor’a gelecek mi? Trabzonspor Diakhaby ile görüşüyor mu? İşte detaylar...

09.08.2022-10:19 - (Son Güncelleme: 09.08.2022-10:19)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonun ilk maçında deplasmanda İstanbulspor’u 2-0 yenen Trabzonspor’da yönetim diğer yandan transfer çalışmalarına devam ediyor. Devler Ligi’nde oynayacakları Kopenhag ile oynanacak olan karşılaşmalara kaliteli bir kadro ile çıkmak isteyen bordo mavililer, La Liga ekiplerinden Valencia’nın Gineli savunma oyuncusu Mouctar Diakhaby için Valencia ile görüşmelere başladığı iddia edildi. Peki Mouctar Diakhaby Trabzonspor’a gelecek mi? Trabzonspor Diakhaby ile görüşüyor mu?

Trabzonspor Diakhaby ile görüşüyor mu?

Valencia ile ilk görüşmelere başlayan Trabzonspor’un İspanyol ekibine iki farklı teklif sunduğu ifade ediliyor. Bu tekliflerden ilkinde Trabzonspor Valencia’ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak. İkinci teklifte ise bordo mavililerin teklifi 3 milyon euro’luk bonservis olacak. 

Trabzonspor Diakhaby

Mouctar Diakhaby Trabzonspor’a gelecek mi? 

2018 yılından bu yana Valencia’da forma giyen 26 yaşındaki savunma oyuncusu çıktığı 200 maçtta 12 gollük bir katkı sağladı. Diakhaby Gine Milli Takımı formasını da 2 kez terletti. Oyuncunun 1.92’lik bir boya sahip olması da hava toplarında daha etkili olmasını sağlıyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal