Süper Lig yayın hakları BeIN Sports’ta mı devam edecek? Süper Lig yayın hakları son durum ne oldu?

Süper Lig maçlarının yayın hakları ile ilgili gerçekleştirilen görüşmelerle ilgili son durumu merak eden futbolseverler, Süper Lig yayın hakları BeIN Sports’ta mı devam edecek? sorusuna yanıt aramaya başladı.

21.04.2022-00:04 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-00:04) Süper Lig yayın hakları BeIN Sports’ta mı devam edecek? Süper Lig yayın hakları son durum ne oldu?

Süper Lig’in bitmesine az bir zaman kala önümüzdeki sezonda karşılaşmaların hangi yayıncı kuruluş tarafından yayınlanacağı konusunda bir açıklama yapılamaması futbolseverleri meraklandırdı. Yayın ihalesi ile ilgili bu güne kadar en yüksek teklifi Saran Group verirken, yapılan görüşmeler neticesinde imzaların atılmama durumu 'yayıncı kuruluş' meselesi neredeyse çıkmaz bir hal aldı.

Tuttukları takımların maçlarını TV ekranlarından izlemek isteyen futbolseverler, Süper Lig yayın hakları son durum ne olduğu konusunda araştırma yapmaya başladılar. Futbolseverlerin bu meraklı bekleyişi sonrası yayın hakları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandığı öğrenildi.

Süper Lig yayın hakları BeIN Sports’ta mı devam edecek

Süper Lig yayın hakları BeIN Sports’ta mı devam edecek?

Edinilen bilgilere göre Süper Lig'in tüm maçları önümüzdeki sezonda BeIN Sports'un yayınlanacağı bildirildi. Yapılan anlaşma gereği, Süper Lig, canlı maçların yayıncı kuruluşu yine BeIN Sports oldu.

TFF'nin yıllık olarak BeIN Sports ile 600 milyon liraya anlaşma sağladığı öğrenilirken ilk yılın yayın ücret bedelinin 2 milyar 100 milyon lirasını BeIN Sports'un 500 milyon lirasını da devletin karşılayacağı bildirildi. TFF ile BeIN Sports arasında yapılan son anlaşmanın daha önceki yılların aksine dolar kuru üzerinden değil de Türk Lirası üzerinden yapması da dikkatlerden kaçmadı.

Süper Lig yayın hakları BeIN Sports’ta mı devam edecek

Konuyla ilgili yapılan açıklamada ayrıca, bedel anlaşmasında BeIN Sports’un ödeyeceği ücretin her yıl enflasyon oranı üzerinden artırılacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal