Alanyaspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle A Spor | Alanya Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde oynanacak Alanyaspor Sivasspor mücadelesi spor severlere keyifli bir futbol vadediyor. Karşılaşmanın özetini izlemek isteyenler ise internetten Alanyaspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle A Spor, Alanya Sivas youtube geniş özeti ve maçın gollerini izlemeye çalışıyor. Bu maçın özeti için bilinmesi gerekenler haberimizde...

20.04.2022-22:05 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-22:05) Alanyaspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle A Spor | Alanya Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig maçlarının ardından heyecan Ziraat Türkiye Kupası maçlarıyla devam ediyor. Kupada tarihlerinin ilk şampiyonluğunu hedefleyen ilk takım Alanyaspor ile Sivasspor Çarşamba akşamı Alanya’da galibiyet için sahaya çıkacak. Tam anlamıyla iki ucu keskin bir bıçak olan Alanyaspor Türkiye Kupası’nda bu durumu düzeltmek için Sivasspor’u yenmek istiyor. Tüm dikkatini kupaya veren Sivasspor ise Alanya deplasmanında kazanmak için oldukça hırslı.

Alanyaspor Sivasspor kupa maçı ne zaman ve saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası’nın iki sürpriz takımı Alanyaspor ile Sivasspor 20 Nisan 2022 Çarşamba günü saat 20.30’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda karşılaşacak. Bu kritik karşılaşma A Spor ekranlarında şifresiz olarak futbol severlerle buluşacak. Alanyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak Türkiye Kupası yarı final maçında Ali Şansalan görev alacak.

Alanyaspor Sivasspor

Türkiye Kupası yarı finalinde oynanacak olan Alanyaspor Sivasspor maçında ev sahibi Alanyaspor herhangi bir sakat veya cezalı olmadan sahada olacak. Konuk Sivasspor ise Kayode ve James’ten yoksun bir şekilde sahada olacak.

Alanyaspor Sivasspor muhtemel ilk 11’ler:

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Furkan, Fatih, Borja, Novais, Efkan, Umut, Efecan, Tayfur, Eduardo

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Goutas, Ziya, Ulvestad, Hakan, Fajr, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Alanyaspor ile Sivasspor arasındaki nefis mücadelenin özetini maçın sona ermesinin ardından A Spor’un Youtube kanalında izleyebilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal