Süper Lig Trabzonspor - Giresunspor Karşılaşması

Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Giresunspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapıyor.

06.01.2022-15:25 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-22:24)

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzonspor'un kendi sahasında Giresunspor'u ağırladığı mücadelede ilk düdük geldi. Mücadele 1-1 sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Giresunspor karşılaşması hem zirve hattını hem küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Ev sahibi ekip lider Trabzonspor ise oldukça iyi bir ara transfer dönemi geçirerek son zamanların en çok konuşulan transferinden birine Bosnalı oyuncu Edin Visca'yı kadrosuna katarak imza attı. Bu sezon Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde oynadığı oyunla şampiyonluğun bir numaralı favorisi haline gelen Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın kalesini gole kapatması ve hücüm hattında Marek Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür ve Nwakaeme gibi isimlerin harika uyuma Trabzonspor'a başarıyı getirdi. Konuk ekip Giresunspor ise lige yaptığı kötü başlangıcın ardından Teknik Direktör Hakan Keleş ile yola devam etme kararı almış ve mükemmel bir çıkış yakalamıştı. Galatasaray'dan kiralık olarak kadroya katılan file bekçisi Okan Koçuk'un muhteşem performansı, hücüm hattında Diabate, Serginho ikilisinin yükselen form grafiği yeşil beyazlı ekibin yükselen form grafiğinde oldukça etkili oldu. Konuk ekip Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'de topladığı 22 puan ile birlikte düşme hattının hemen yukarısında 14. sırada yer alıyor.

Trabzonspor-Giresunsoır

NE ZAMAN OYNANACAK?

Trabzonspor ile Giresunspor arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 19 Ocak Çarşamba günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Giresunspor karşılaşması saat 20:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Trabzonspor ile Giresunspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Trabzon Medical Park Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Giresunspor karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Giresunspor karşılaşmasının hakemi Alper Ulusoy olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Trabzonspor-Giresunspor karşılaşmasının VAR hakemi Erkan Engin olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Trabzonspor : Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Hüseyin Türkmen, Vitor Hugo, Stefano Denswil, Berat Özdemir, Dorukhan Toköz, Anastasios Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Edin Visca, Andreas Cornelius.

Giresunspor :
Okan Koçuk, Hayrullah, Diarra, Perez, Aziz Behich, Zeki Yavru, Flavio, Diabate, Shabi Suleymanov, Serginho, Umut Nayır.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadeleler keyifli karşılaşmalara sahne oluyor. Trabzonspor ile Giresunspor arasında Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında oynanan karşılaşmada bordo mavili ekip deplasmanda 1-0'lık skorla sahadan galip ayrılan taraf olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal