Süper Lig Konyaspor - Galatasaray Karşılaşması

Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak olan Konyaspor - Galatasaray karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

17.02.2022-13:34 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-21:19) Süper Lig Konyaspor - Galatasaray Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, Konyaspor deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle ayrılıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak olan Konyaspor - Galatasaray karşılaşması öncesi geri sayıma geçildi. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de dikkatleri üzerine çeken bir performans sergileyen Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde oynadığı futbol ile büyük bir beğeni kazandı. Cikalleshi, Hadziahmetovic, Abdulkerim Bardakçı, Ibrahim Sehic gibi isimlerin yükselen form grafiği takımı bambaşka bir noktaya taşırken, Konyaspor deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşmayı kazanarak lider Trabzonspor ile olan puan farkını kapatmak istiyor. Haftalardır devam eden kötü gidişatını sona erdirmek isteyen Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim ile yaşanan ayrılığın ardından göreve getirilen İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile yükselişe geçmek istiyor. Sarı kırmızılı takımda bu sezon alınan sonuçlar nedeniyle taraftar yoğun bir tepki gösterirken, Galatasaray'da haftalardır yaşanan kötü gidişattaki tek dikkat çeken olumlu detay ise Kerem Aktürkoğlu'nun her geçen hafta yükselen performansı oldu. Sarı kırmızılılar taraftarları önünde oynayacağı Kayserispor karşılaşmasında alacağı galibiyet ile taraftarları arasında buzları eritmek istiyor.


Ne zaman oynanacak?

Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan zirve hattını yakından ilgilendiren karşılaşma 5 Mart Cumartesi günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak olan Konyaspor - Galatasaray karşılaşması saat 19:00'da oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak olan Konyaspor - Galatasaray müsabakası beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak olan Konyaspor - Galatasaray karşılaşmasının hakemi Ali Şansalan olarak açıklandı.

Var hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Konyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi TFF tarafından Özgür Yankaya olarak açıklandı.

Karşılaşmanın ilk 11'leri

Konyaspor : Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Rahmanovic, Amilton, Bytyqi, Ahmed Hassan

Galatasaray : Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Erick Pulgar, Berkan, Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Emre Kılınç, Gomis

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal