Adı Fenerbahçe Başkanlığıyla Geçen Sadettin Saran'dan Çarpıcı Sözler!

Fenerbahçe başkanı olmak istediğini açıklayan Sadettin Saran'dan dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ünlü iş insanının son yaptığı açıklama gündem oldu.

17.02.2022-13:07 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-13:07)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de takımın başkanı olan Ali Koç beklentilerin epey bir gerisinde kaldı. Takıma büyük hayal kırıklığı yaşatan Ali Koç, yoğun eleştiriler almakta. Fenerbahçe'de özellikle Ali Koç ile beraber futbol anlamında önemli başarıların elde edilmesi beklenirken tam tersi olarak takım geriye gitti. Sarı Lacivertliler, Ali Koç döneminde futbolda herhangi bir başarı elde edemedi. Bu anlamda Ali Koç'a yoğun tepkiler gelirken takımda kongreye gidilmesi anlamında yoğun görüşler var. 

Sarı lacivertlilerde Ali Koç'un kongreye gitmesi halinde ise karşısında olacak en güçlü adayın ünlü iş insanı Sadettin Saran olduğu vurgulanıyor. Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığı için aday olmak istediğini açıklamasından sonra çarpıcı açıklamalarına devam ediyor. Saran'ın son yaptığı açıklamalar ile dikkatleri yine üzerine çekti.


YENİ AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Sadettin Saran son olarak yaptığı açıklamada, 'Kongre ortada yok. Şimdi o konulara girmeyelim. Ben söyleyeceğimi söyledim. Ama benim küçüklüğümden beri en büyük hayalim. Hiçbir zaman saklamadım. İlk beni Aziz bey yönetime alırken de söyledim; İnşallah ben bir gün başkan olurum. O zaman Nihat bey 'Oğlum böyle bir şey söylenir mi?' dedi. Niye söylemeyeyim, benim hayalim' dedim. Şeklinde ifadelere yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal