Süper Lig Galatasaray - Sivasspor karşılaşması

Süper Lig'in 35. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Sivasspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

26.04.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-22:35) Süper Lig Galatasaray - Sivasspor karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor deplasmanda Galatasaray'ı 3-2 mağlup ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Sivasspor karşılaşması öncesi geri sayıma geçildi. Haftalardır devam eden kötü gidişatını sona erdirmek isteyen Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim ile yaşanan ayrılığın ardından göreve getirilen İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile yükselişe geçmek istiyor. Sarı kırmızılı takımda bu sezon alınan sonuçlar nedeniyle taraftar yoğun bir tepki gösterirken, Fernando Muslera'nın kadroya geri dönmüş olması yüzleri güldürüyor. Galatasaray'da haftalardır yaşanan kötü gidişattaki tek dikkat çeken olumlu detay ise Kerem Aktürkoğlu'nun her geçen hafta yükselen performansı oldu. Sarı kırmızılılar taraftarları önünde oynayacağı Sivasspor karşılaşmasında alacağı galibiyet ile taraftarları arasında buzları eritmek istiyor. Konuk ekip Sivasspor ise sezonun geri kalan bölümünü arka arkaya galibiyetler alarak kapatmak istiyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın öğrencileri zorlu karşılaşmada İstanbul'dan üç puan ile geri dönmek istiyor.


Ne zaman oynanacak?

Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanacak olan zirve ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşma 1 Mayıs Pazar günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Sivasspor karşılaşması saat 19:00'da oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Galatasaray NEF Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Sivasspor müsabakası beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

Maçın hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Sivasspor karşılaşmasının hakemi Kadir Sağlam olarak açıklandı.

VAR hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Galatasaray - Sivasspor maçının VAR hakemi henüz TFF tarafından açıklanmadı

Karşılaşmanın ilk 11'leri

Galatasaray : Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Semih, Van Aanholt, Taylan, Pulgar, Emre, Kerem, Babel, Gomis

Sivasspor :  Ali Şaşal, Ahmet, Appindangoye, Caner, Uğur, Hakan, Ulvestad, Fajr, Gradel, Erdoğan, Yatabare

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal