Gustavo Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Luiz Gustavo takımdan ayrılacak mı? Luiz Gustavo için karar verildi

Fenerbahçe’de son haftalarda kadroya girmekte zorlanan ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Luiz Gustavo için karar verildi. Brezilyalı oyuncunun yeni takımının netleştiği iddia ediliyor. Peki Gustavo Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Luiz Gustavo takımdan ayrılacak mı? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

26.04.2022-17:14 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-17:14) Gustavo Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Luiz Gustavo takımdan ayrılacak mı? Luiz Gustavo için karar verildi

Luiz GustavoSpor Toto Süper Lig’de ikincilik yarışına devam eden Fenerbahçe’de diğer yandan gelecek sezonun kadro çalışmalarına da başlandı. Sarı lacivertli takımda son haftalarda kadroya girmekte zorlanan 34 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo hakkında bir süredir ayrılık iddiaları ortaya atılıyordu. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bu sezon sarı lacivertli formayı sadece 24 kez terletebilen tecrübeli oyuncunun ayrılıp ayrılmayacağı konusunda tartışmalar devam ediyor.

Luiz Gustavo takımdan ayrılacak mı?


Fenerbahçe’nin 3 sezon önce Marsilya’dan kadrosuna kattığı Luiz Gustavo ilk sezonunda beklentileri karşılasa da sonraki iki sezonda pek varlık gösteremedi. İlerleyen yaşı ve yüksek maaşı sebebiyle sarı lacivertlilerin cebini yakan 34 yaşındaki oyuncunun ayrılığı için yönetimin kolaylık sağlayacağı ifade ediliyor.

Luiz Gustavo’nun sezon sonunda ülkesi Brezilya’dan bir takımın formasını giymeye başlaması bekleniyor. Gustavo daha önce Hoffenheim, Bayern Münih, Wolfsburg ve Marsilya formalarını giymişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal