Süper Lig Galatasaray - Kasımpaşa Karşılaşması

Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapıyor.

06.01.2022-15:40 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-14:07) Süper Lig Galatasaray - Kasımpaşa Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Galatasaray'ı 1-3 mağlup ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşması hem zirve hattını hem küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Galatasaray bu sezon Süper Lig'de büyük bir hayal kırıklığı yaratırken,  lider Trabzonspor'un puan olarak bir hayli gerisinde kaldı ve topladığı 27 puanla ligin 10. sırasında yer aldı. Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'e gelen tepkiler her geçen hafta biraz daha artarken sarı kırmızılıların Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından kalesini gole kapatamaması, gol yollarında yaşadığı büyük sıkıntılar bu sezon en büyük problemlerden biri haline geldi. Konuk ekip Kasımpaşa'da ise Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yaşanan ayrılığın ardından kulüp yönetimi henüz yeni teknik adam konusunda bir karar vermedi. Kasımpaşa'da son haftalarda oynanan oyun beğeni toplarken, Hajradinovic, Umut Bozok ikilisinin yükselen form grafiği takıma farklı bir hava kattı. Kasımpaşa deplasmanda oynayacağı Galatasaray karşılaşmasından puan veya puanlarla dönmek istiyor.


NE ZAMAN OYNANACAK?


Galatasaray ile Kasımpaşa oynanacak olan kritik karşılaşma 20 Ocak Perşembe günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?


Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşması saat 20:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?


Galatasaray ile Kasımpaşa  arasında oynanacak olan kritik mücadele Galatasaray NEF Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?


Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?


Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasının hakemi Tugay Kaan Numanoğlu olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?


Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasının VAR hakemi Özgüç Türkalp olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ


Galatasaray : İsmail, Yedlin-Marcao-Nelsson-Ömer, Alpaslan-van Aanholt, Morutan-Cicaldau-Kerem, Halil

Kasımpaşa : Ertuğrul, Donk, Tarkan, Hadergjonaj, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Travnik, Mortadha, Ahmet, Umut

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadeleler keyifli karşılaşmalara sahne oluyor. Galatasaray ile Kasımpaşa arasında Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında Kasımpaşa'nın sahasında oynanan karşılaşmada taraflar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal