Süper Lig Galatasaray-Giresunspor Karşılaşması

Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Giresunspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapılıyor.

06.01.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-21:11) Süper Lig Galatasaray-Giresunspor Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray kendi evinde Giresunspor'u ağırladı. Karşılaşmada tek gol, Giresunspor'dan Suleymanov'un 11. dakikada attığı golle geldi. Giresunspor, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Giresunspor karşılaşması zirve hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Galatasaray bu sezon Süper Lig'de büyük bir hayal kırıklığı yaratırken,  lider Trabzonspor'un puan olarak bir hayli gerisinde kaldı ve topladığı 27 puanla ligin 10. sırasında yer aldı. Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'e gelen tepkiler her geçen hafta biraz daha artarken sarı kırmızılıların Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından kalesini gole kapatamaması, gol yollarında yaşadığı büyük sıkıntılar bu sezon en büyük problemlerden biri haline geldi. Konuk ekip Giresunspor ise lige yaptığı kötü başlangıcın ardından Teknik Direktör Hakan Keleş ile yola devam etme kararı almış ve mükemmel bir çıkış yakalamıştı. Galatasaray'dan kiralık olarak kadroya katılan file bekçisi Okan Koçuk'un muhteşem performansı, hücüm hattında Diabate, Serginho ikilisinin yükselen form grafiği yeşil beyazlı ekibin yükselen form grafiğinde oldukça etkili oldu. Konuk ekip Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'de topladığı 22 puan ile birlikte düşme hattının hemen yukarısında 14. sırada yer alıyor.

Giresunspor-Galatasaray

NE ZAMAN OYNANACAK?

Galatasaray ile Giresunspor arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 8 Ocak Cumartesi günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Giresunspor karşılaşması saat 19:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Galatasaray ile Giresunspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Galatasaray NEF Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Giresunspor karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Giresunspor karşılaşmasının hakemi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Arda Kardeşler olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Galatasaray-Giresunspor karşılaşmasının VAR hakemi Atilla Karaoğlan olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Galatasaray : İsmail, Boey, Nelsson, Kaan, Ömer, Berkan, Cicaldau, Emre, Morutan, Halil, Babel

Giresunspor : Okan, Hayrullah, Sergen, Perez, Behich, Zeki Yavru, Pelupessy, Flavio, Suleymanov, Serginho, Balde

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadeleler keyifli karşılaşmalara sahne oluyor. Galatasaray ile Giresunspor arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmada Süper Lig'e yeni yükselen Giresunspor kendi sahasında Galatasaray'ı konuk etmişti. Sarı kırmızılı ekipte Marcao ve Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan olay gündeme bomba gibi düşerken, sarı kırmızılılar deplasmanda sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal