Süper Lig Ekibi Hatayspor'a Transfer Yasağı Getirildi

Atakaş Hatayspor'da Spor Toto Süper Lig'de yükseliş devam ederken FIFA'dan gelen haber büyük bir şok etkisi yarattı. Hatayspor'a transfer yasağı getirildi.

14.10.2021-16:19 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-16:19) Süper Lig Ekibi Hatayspor'a Transfer Yasağı Getirildi

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon göstermiş olduğu performans ile büyük bir beğeni toplayan Atakaş Hatayspor, yükselişini bu sezonda da sürdürüyor. Atakaş Hatayspor bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 8 hafta geride kalırken topladığı 16 puan ile birlikte 4. sırada yer alıyor.

HATAYSPOR'DA DAVİD AKİNTOLA DİKKATLERİ ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon Atakaş Hatayspor'a Danimarka Ligi ekiplerinden Midtjlland'dan kiralık olarak gelen Nijeryalı oyuncu David Akintola, Hatayspor'da gösterdiği performans ile büyük bir beğeni toplamıştı. Hatayspor formasıyla 37 karşılaşmada süre alan 25 yaşındaki Nijeryalı oyuncu David Akintola, 37 karşılaşmada 7 gol ve 7 asist yaparak oldukça başarılı bir performans sergilemişti.

AKİNTOLA, HATAYSPOR'UN ARDINDAN ADANA DEMİRSPOR'A TRANSFER OLDU

Geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle birlikte Atakaş Hatayspor ile olan kiralık sözleşmesi sona eren David Akintola, kulübü Midtjlland'a geri dönmesinin ardından 1 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a transfer oldu.

DAVİD AKİNTOLA HATAYSPOR'U FIFA'YA ŞİKAYET ETTİ

David Akintola, Atakaş Hatayspor'da kiralık olarak forma giydiği dönemde 100.000 euro alacağını tahsil edememesi nedeniyle kulübü FIFA'ya şikayet etti.

FIFA, HATAYSPOR'A TRANSFER YASAĞI GETİRDİ

FIFA'nın Spor Toto Süper Lig ekibi Hatayspor ile David Akintola arasındaki sözleşmeyi incelemesinin ardından Hatayspor'a 100.000 euro alacağını ödemesi yönünde karar verdi. Ayrıca Süper Lig ekibi Hatayspor'a David Akintola'ya ödenecek olan 100.000 euroluk ödeme gerçekleşene kadar ise transfer yasağı verildi.

HATAYSPOR'UN TRANSFER TAHTASI KAPANDI

Spor Toto Süper Lig'de Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde David Akintola'nın 100.000 euro alacağı nedeniyle transfer tahtası kapanan Hatayspor'un Ocak ayına kadar transfer gerçekleştirebilmek için bu ödemeyi gerçekleştirmesi gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal