24.03.2022-15:33 (Son Güncelleme:24.03.2022-15:44)


1

Süper Lig'de son olarak Serkan Özbalta'nın istifa ettiği İzmir ekibi Altay'da takımın başına Sinan Kaloğlu getirildi.



2

Süper Lig ekiplerinden Altay'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İzmir ekibinde alınan son kararda takımın başına Sinan Kaloğlu'nun getirildiği duyuruldu. Teknik adam ile ilgili yaşanan bu gelişme büyük yankı uyandırdı.



3

Süper Lig ekiplerinden Altay'da teknik adamlık görevine Sinan Kaloğlu getirildi.



4

Takımda Serkan Özbalta'nın ani istifası sonrası yeni gelecek kişi büyük merak konusuyken Sinan Kaloğlu ile ilgili bu gelişme oldukça büyük yankı uyandırdı.



5

Süper Lig ekiplerinden İzmir ekibi Altay'da yapılan açıklamada, Sinan Kaloğlu ile ilgili olarak 'Büyük Altay ile şampiyonluk yaşayan, altyapımızın önemli yıldızları arasında yer alan, futbolculuk yaşamını ardından TFF'de üst düzey antrenörlük eğitimi veren Sinan Kaloğlu, artık yeni teknik direktörümüz. Gerçek bir Altaylılık duruşuna sahip Kaloğlu'na başarılar dileriz.' ifadeleri yer aldı.



6

İzmir ekibi Altay'da Sinan Kaloğlu ile ilgili yaşanan gelişmeler Türk futbolu tarafından büyük dikkat çekti. Altay'ın Sinan Kaloğlu sonrası Süper Lig'de nasıl bir performans ortaya koyacağı ise merak konusu oldu.



7

Sinan Kaloğlu 2000-2003 yılları arasında Altay'ın formasını terleten o dönemde Süper Lig'e çıkan kadronun yıldızı olarak parlayan Sinan Kaloğlu ardından Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu. Vitesse ve Bochum gibi üst düzey Avrupa takımlarında görev yapıp futbol kariyerini 2017'de noktalayan Kaloğlu, ardından antrenörlük kariyerine geçti. Teknik adamın İzmir ekibine gelmesi Altay taraftarlarını heyecanlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR