24.03.2022-13:46 (Son Güncelleme:24.03.2022-13:59)


1

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda oynadığı ve Barcelona maçının rövanşında attığı golle yıldızını yeniden parlatan Pedri, İspanyol basınına dikkat çeken açıklamalar yaptı.



2

Futbolcunun Galatasaray'a attığı gol ve Nef Stadyumu'nun atmosferi ile ilgili sözleri gündem oldu.



3

Barcelona'nın ve İspanya Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Pedri çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Genç yıldız Galatasaray'a attığı golle futbol dünyasında çok konuşulan bir isim olmuştu.



4

Futbolcu sarı kırmızılılar ile oynanan maç ve kısa süre önce Real Madrid'i 4-0 yendikleri El Clasico hakkında değerlendirmelerde bulundu.



5

Pedri yaptığı açıklamalarda, 'Real Madrid ile toplamda 3 gün antrenman yapma fırsatım oldu ancak beni B Takımı'na gönderdiler. Daha sonra benim bu seviye için yeterli olmadığımı söyleyip kulüpten gönderdiler. İlk başta reddedilmek hoşunuza gitmiyor ancak sonradan size bir motivasyon kaynağı oluyor. Bunu böyle düşünüp çalışmaya devam ettim ve şimdi hep hayalini kurduğum yerdeyim.' ifadelerine yer verdi.



6

Real Madrid karşısında aldıkları zafer hakkında konuşan Pedri, 'Daha önce iki kez maçı yerinde izleme şansım olmuştu ve defalarca televizyondan izlemiştim. Ancak içinde bulunmak ve böyle bir sonuç almak müthiş bir hissiyat gerçekten.'



7

Galatasaray maçındaki atmosferden çok etkilendiğini aktaran genç yıldız, 'Oradaki insanlar inanılmaz bir baskı yaratıyorlar ve bu gerçekten çok hoşuma gitti. Daha önce hiç böyle bir stadyumda oynamamıştım. Bir yerden sonra taraftarların yorulup sakinleşeceğini düşünüyorduk ancak her geçen dakika daha da fazla bağırıp kulaklarımızı sağır ettiler.'



8

Futbolcu aynı karşılaşmada attığı golle alakalı olarak ise, 'Oldukça konuşuldu ve hatta TikTok'da bu gol hakkında bazı videolar gördüm. Marcao bana doğru geliyordu ve topa vurur gibi yapıp yanımdan geçmesini sağladım. Daha sonra etrafımda bir bacak daha gördüm ve topu biraz çektim. Eğer bir kişi daha karşıma çıksaydı saha dışına doğru gidecektim herhalde. Şaka bir yana şimdiye kadar attığım en güzel goldü diyebilirim.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR