24.03.2022-09:55 (Son Güncelleme:06.07.2022-16:24)


1

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder kariyeri ile ilgili olarak aldığı kararla büyük ses getirdi. Sneijder, Galatasaray'da forma giydiği dönemde taraftarların sevgilisi haline gelmişti.



2

Galatasaray'da iz bırakan isimlerden biri olan Wesley Sneijder'in geleceği ile ilgili aldığı karar taraftarları şaşırttı.



3

Emekli yıldızın ülkesi Hollanda'da çıkan haberlere göre, 2019 yılında futbolu bıraktığını açıklayan Hollandalı yıldız bu kez sahalara teknik adam olarak geri dönecek.



4

37 yaşındaki eski futbolcunun Hollanda'nın FC Utrecht takımını çalıştıracağı ve takımın en ciddi teknik direktör adaylarından birisi olduğu öne sürüldü. Eğer Wesley Sneijder FC Utrecht takımının başına geçmezse diğer düşünülen ismin eski Hollandalı futbolcu Van Bommel olduğu öğrenildi.



5

Wesley Sneijder'in adı bir dönem Galatasaray ile de anılmıştı. Galatasaray, Domenec Torrent'i takımın başına getirdiğinde 37 yaşındaki emekli futbolcuya yardımcı hocalık teklifinde bulunulmuş fakat Sneijder bu teklifi kabul etmemişti



6

Wesley Sneijder, Galatasaray'da 2013-2017 yılları arasında forma terletti. Galatasaray ile 175 maça çıkıp 46 gol ve 27 asistlik performans ortaya koyan Hollandalı futbolcu, gösterdiği performans ve elde ettiği şampiyonluklar ile takımda unutulmaz arasına girmişti.



7

Bu anlamda eski futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler özellikle Galatasaray taraftarları tarafından dikkatle takip ediliyor.



8

Sneijder ile ilgili son durum büyük yankı uyandırmış durumda.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR