Süper Lig devlerinden Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Jason Denayer'den kritik karar geldi! Futbolcu yeniden Türkiye'de forma terletecek mi?

Uzun süredir ismi Süper Lig kulüpleriyle anılan ve çeşitli kulüplerle anlaşmaya vardığı yazılan Jason Denayer'in kararı, Süper Lig kulüpleri değil, İtalya Seri A ekibi Torino'dan yana oldu. 27 yaşındaki Belçikalı stoper İtalyan ekibiyle transferde anlaşmaya vardı.

20.07.2022-11:37 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-13:22)

SkySports'un haberine göre, Torino'dan Juventus'a transfer olan Brezilyalı stoper Gleison Bremer'in yerine bonservisi elinde olan 27 yaşındaki Jason Denayer ile 4 yıllık anlaşma yaptı.

Hafta içi sözleşme imzalanması bekleniyor

Belçikalı oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra hafta içinde kendisini 4 yıllığına Torino'ya bağlayacak olan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.


Daha önce büyük kulüplerle oynamıştı

Kariyerine 2013 yılında ülkesinin JMG Lier takımında başlayan 1.84'lük stoper 1 yıl sonra Premier Lig'in güçlü ekibi Manchester City'e transfer olmuştu. City'de ilk yıllarında farklı kulüplere kiralanan Denayer önce İskoçya ekibi Celtic'e sonrasında Süper Lig takımlarından Galatasaray'a farklı yıllarda iki kez kiralık oyuncu olarak geldi. Son olarak 2018 yılında Fransız kulübü Olympique Lyon'a 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında satıldı. Bu yıl Lig 1 ekibiyle sözleşme yenilemeyip bonservisini eline alan oyuncunun son adresi İtalya Seri A Ligi oldu.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal