Süper Lig devi imzayı attırıyor: Nicolas Pepe haftaya geliyor

Arsenal’de forma giyen kanat oyuncusu Nicolas Pepe, Süper Lig’in dev takımına imza atmak üzere geliyor. Fildişili yıldızın formasını giyeceği takım haberimizde...

06.08.2023-09:54 - (Son Güncelleme: 06.08.2023-09:54)

Süper Lig’de kaliteli bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, Arsenal’de forma giyen 28 yaşındaki Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Nicolas Pepe transferinde sona geldi. 

Geçtiğimiz sezonu Nice'ta kiralık olarak geçiren Nicolas Pepe'nin Beşiktaş'a imza atacağı ileri sürüldü.

Arsenal’den ayrılıyor

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in 2019'un yazında Lille'den 80 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı Nicolas Pepe için yolun sonu gözüktü. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Nice'te geçiren yıldız oyuncunun bu yaz Arsenal'den ayrılması bekleniyor.

Nicolas Pepe

Beşiktaş işi bitirdi

Gazeteci Kartal Yiğit'in haberine göre; Transferde geç kalan Beşiktaş, yeni haftada bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar ilk olarak Arsenal'den Nicolas Pepe ile imzaları atacak.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Nice'ta 28 resmi maça çıkan Nicolas Pepe, bu karşılaşmaların 23'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2145 dakika sahada kalan 28 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldız, 8 gol ve 1 asistle takıma katkıda bulundu. (Akşam)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal