Futbolcu Nicolas Pepe kimdir, nereli ve kaç yaşında? Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Nicolas Pepe’nin mevkisi neresi, hangi takımlarda oynadı?

Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Nicolas Pepe, futbol severlerin hakkında en çok araştırma yaptığı futbolcular arasında yer alıyor. Arama motorlarına yönelerek araştırma yapanlar Nicolas Pepe istatistikleri, Nicolas Pepe Beşiktaş, Nicolas Pepe golleri gibi terimleri sorguluyor. Peki Futbolcu Nicolas Pepe kimdir, nereli ve kaç yaşında? Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Nicolas Pepe’nin mevkisi neresi, hangi takımlarda oynadı? İşte Nicolas Pepe hakkında merak edilenler...

05.08.2023-16:54 - (Son Güncelleme: 05.08.2023-16:54)

Süper Lig’de Galatasaray ve Fenerbahçe’nin aksine durgun bir Transfer dönemi geçiren Beşiktaş’ta, Arsenal’de forma giyen Nicolas Pepe’nin gündeme gelmesi siyah beyazlı taraftarları oldukça heyecanlandırdı. Futbol severler, Fildişi Sahilli futbolcu ile ilgili tüm detayları öğrenmek adına arama motorlarına yöneldi. Peki Futbolcu Nicolas Pepe kimdir, nereli ve kaç yaşında? Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Nicolas Pepe’nin mevkisi neresi, hangi takımlarda oynadı?

Beşiktaş’tan Nicolas Pepe hamlesi

Hücum hattına yıldız bir ismi transfer etmek isteyen Beşiktaş, Arsenal’de forma giyen Nicolas Pepe’yi gündemine aldı.

28 yaşındaki futbolcuyla görüşmek için Londra’ya yetkililerini gönderen siyah beyazlılar, oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Nicolas Pepe

Nicolas Pepe kimdir?

Nicolas Pepe, 29 Mayıs 1995 tarihinde Fransa’nın Mantes-la-Jolie şehrinde dünyaya geldi. Aslen Fildişi Sahili vatandaşı olan Pepe, kariyeri boyunca Stade Poitevin FC, Angers, US Orleans, Lille, Nice ve Arsenal gibi takımlarda forma giydi.

2017 ile 2019 yılları arasında formasını giydiği Lille ile etkileyici bir performans ortaya koyan Nicolas Pepe, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal’e 80 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Topçularda beklenenin uzağında kalan 28 yaşındaki kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon Fransız ekibi Nice’e kiralanmıştı.

Nicolas Pepe kariyeri boyunca 300 maçta 86 gol ve 44 asist üretti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal