Fenerbahçe Maribor maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Maribor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Konferans Ligi’nde Zimbru’yu her iki maçta da yenerek 3. tura yükselen Fenerbahçe bu turda Slovenya ekibi Maribor ile eşleşti. Sarı lacivertlilerin maçının ne zaman oynanacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Fenerbahçe Maribor maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Maribor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Soruların yanıtı haberimizde...

04.08.2023-17:22 - (Son Güncelleme: 04.08.2023-17:22)

Avrupa’da ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Maribor ile eşleşti. Sarı lacivertliler önceki turda Zimbru’yu 5-0 ve 4-0’lık skorlarla zorlanmadan elemesini bilmişti. Futbol severler ise Fenerbahçe Maribor maçı hakkında araştırmalarına devam ediyor. Peki Fenerbahçe Maribor maçı Ne Zaman oynanacak? Fenerbahçe Maribor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe Maribor maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, 10 Ağustos Perşembe günü Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Maribor'la karşı karşıya gelecek. Maçın saati ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Fenerbahçe Maribor

Fenerbahçe Maribor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe Maribor maçının hangi kanalda yayınlanacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat S Sport Plus’ın karşılaşmayı yayınlayacağı tahmin ediliyor.

Fenerbahçe 257. sınavına çıkacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu maçında 10 Ağustos'ta Maribor takımını konuk edecek olan Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 257. mücadelesine çıkacak.

Son olarak Zimbru ile deplasmanda karşı karşıya gelen Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 97. galibiyetine imza attı.

Geride kalan 256 mücadelede 104 mağlubiyet ve 55 beraberlik yaşayan Fenerbahçe, rakip fileleri 335 kez havalandırırken kalesinde ise 367 gol gördü.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal