Süper Lig'de geçen sezon Yeni Malatyaspor formasını terleten Jody Lukoki hayatını kaybetti!

Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da forma terleten 29 yaşındaki Demokratik Kongolu futbolcu Jody Lukoki hayatını kaybetti. Futbolcunun ölüm nedeni ise henüz bilinmemekte.

09.05.2022-13:58 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-14:09) Süper Lig'de geçen sezon Yeni Malatyaspor formasını terleten Jody Lukoki hayatını kaybetti!

Geride bıraktığımız sezon Yeni Malatyaspor formasını terleten, sezon başında ise Twente ile anlaşan Jody Lukoki'den gelen haber futbol dünyasını yasa boğdu. İngiliz basınından Mirror'da yer alan habere göre Lukoki trajik bir şekilde hayata gözlerini yumdu fakat ölüm nedeniyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Gelen haber herkesi derinden üzdü

Ülkemizde Yeni Malatyaspor formasını terletmesiyle tanınan Demokratik Kongolu oyuncudan gelen haber herkesi derinden üzmüş durumda. Futbolcudan gelen haber kısa sürede futbol dünyasında büyük yankı uyandırırken ölüm nedeni ise netlik kazanmadı. Bu anlamda hayatını kaybeden oyuncu ile ilgili gelişmeler herkes tarafından merak konusu oldu.

Futbolcunun hayatını kaybettiği duyuruldu.

Futbolcunun hayatı

15 Kasım 1992 tarihinde Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde dünyaya gelen Lukoki, kariyerine Young Boys altyapısında başladı. Ardından Ajax altyapısının yolunu tuttu. Forvet oyuncu ardından;  Zwolle, Ludogorets, Yeni Malatyaspor ve Twente'de forma giydi. Kariyerinde en çok ise Bulgar ekibi Ludogorets ile müsabaka çıktı. Ülkemizde Yeni Malatyaspor'da oynadığı dönemde ise çıktığı 12 karşılaşmada 1 asist yapmıştı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal