Süper Lig Çaykur Rizespor-Beşiktaş Karşılaşması

Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapılıyor.

06.01.2022-11:47 - (Son Güncelleme: 09.01.2022-21:02) Süper Lig Çaykur Rizespor-Beşiktaş Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinin ilk hafta karşılaşmasında Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldiği mücadelede iki takım 10 kişi kaldı ve taraflar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

ÇAYKUR RİZESPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINDA ÖNE ÇIKAN DETAYLAR

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşması hem zirve hattını hem küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Beşiktaş'ta bu sezon geçtiğimiz sezonu iki kupayla kapatan Teknik Direktör Sergen Yalçın ile haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından yollar ayrılırken takım U-19 teknik sorumlusu Önder Karaveli'ye emanet edilmişti. Önder Karaveli'nin takıma gelişiyle birilkte son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken siyah beyazlılar son olarak Katar'da oynanan Süper Kupa karşılaşmasında Antalyaspor'u penaltıların ardından mağlup ederek kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı. Ev sahibi ekip Çaykur Rizespor'da ise sezona Teknik Direktör Bülent Uygun ile başlanmış ancak alınan kötü sonuçların ardından takıma Hamza Hamzaoğlu getirilmişti. Hamza Hoca ile birlikte özellikle ligin ilk yarısının son karşılaşmalarında büyük bir yükseliş yakalayan Çaykur Rizespor, kendi sahasında arka arkaya galibiyetler alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

NE ZAMAN OYNANACAK?

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 9 Ocak Pazar günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşması saat 19:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan kritik mücadele Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşmasının hakemi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Alper Ulusoy olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşmasının VAR hakemi Özgüç Türkalp olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Çaykur Rizespor : Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Selim Ay, Holmen, Cemali Sertel, Fabricio Baiano, Djokovic, Fernando Boldrin, Umar Aminu, Tyler Boyd, Pohjanpalo.

Beşiktaş : Ersin Destanoğlu, Welinton Souza, Domagoj Vida, Javier Montero, Valentin Rosier, Josef de Souza, Necip Uysal, Umut Meraş, Emirhan İlkhan, Michy Batshuayi, Güven Yalçın.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadeleler keyifli karşılaşmalara sahne oluyor. Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında genellikle son maçlarda bol gollü müsabakalar izlemekteyiz. İki ekip arasında Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında Beşiktaş'ın sahasında oynanan karşılaşmada siyah beyazlı ekip sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında oynanan son 5 karşılaşmaya baktığımız zaman sahadan galip ayrılan tarafın 5 karşılaşmada da siyah beyazlı ekip olduğu göze çarpıyor. Beşiktaş bu 5 karşılaşmada Çaykur Rizespor ağlarına toplamda 15 gol göndermeyi başarırken kalesinde ise sadece 3 gol gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal