Süper Lig 1. hafta: Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Beşiktaş Kayserispor maçı şifreli mi olacak?

Süper Lig’de Beşiktaş adına sezonun açılış maçı bu akşam oynanacak olan Kayserispor maçıyla yapılacak. Peki Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Beşiktaş Kayserispor maçı şifreli mi olacak? İşte konu hakkında merak edilenler...

06.08.2022-15:46 - (Son Güncelleme: 06.08.2022-15:46)

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giriş yapacak olan Beşiktaş’ta Süper Lig maratonu bu akşam oynanacak olan Kayserispor maçıyla başlıyor. Valerien İsmael yönetiminde hazırlıklarının sonuna gelen siyah beyazlılar Kayserispor karşısında taraftarının da desteğiyle galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırmayı amaçlıyor. Süper Lig takımlarından transfer yapmayan tek ekip olan Kayserispor ise Dolmabahçe’deki zorlu karşılaşmada sürpriz arayacak. 

Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Kayserispor karşılaşması 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 21.45’te Vodafone Park’ta başlayacak. Zorlu karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. 

Beşiktaş Kayserispor maçı hakemi kim olacak?

Beşiktaş Kayserispor maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ile Murat Tuğberk Curbay üstlenecek. Maçın VAR hakemi Alper Ulusoy olacak. 

Beşiktaş Kayserispor

Beşiktaş Kayserispor maçı şifreli mi olacak?

Bu akşamın dikkat çeken maçı olan Beşiktaş Kayserispor mücadelesi maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı izlemek isteyenlerin Bein Sports’a abone olması yeterli olacak. 

Beşiktaş Kayserispor muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Saiss, Emrecan, Masuaku, Ghezzal, Necip, Salih, Gedson, Muleka, Weghorst

Kayserispor: Bilal, Onur, Campanharo, Hosseni, Carole, Karimi, Attamah, Emrah, Bertolacci, Thiam, Gavranovic

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal