Sivasspor Gaziantep FK maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sivasspor Gaziantep FK maçı şifreli mi?

Süper Lig’de ilk haftanın ikinci gününde Sivasspor ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Peki Sivasspor Gaziantep FK maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sivasspor Gaziantep FK maçı şifreli mi? İşte soruların cevapları...

06.08.2022-15:36 - (Son Güncelleme: 06.08.2022-15:36) Sivasspor Gaziantep FK maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sivasspor Gaziantep FK maçı şifreli mi?

Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında Sivasspor Gaziantep FK ile evinde karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi Play-Off turunda mücadele edecek olan Sivasspor Gaziantep FK karşısında galip gelerek Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapmayı ve Avrupa karşılaşmaları öncesinde moral depolamayı amaçlıyor. Konuk ekip Gaziantep FK ise Erol Bulut önderliğinde lige galibiyetle başlamanın planlarını yapıyor. 

Sivasspor Gaziantep FK maçı hangi kanalda ve ne zaman? 

Spor Toto Süper Lig’in 1. hafta maçı Sivasspor Gaziantep FK ile 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 19.15’te Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Sivasspor Gaziantep FK maçı hakemi kim?

Sivasspor Gaziantep FK maçı hakemi Ali Şansalan olacak. Şansalan’ın yardımcıları Candaş Elbil ve Deniz Caner Özaral olacak. 

Sivas Gaziantep maçı

Sivasspor Gaziantep FK maçı şifreli mi?

Bugün oynanacak olan Sivasspor Gaziantep FK maçı Bein Sports 1 ekranlarında şifreli olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyenlerin Bein Sports abonesi olması gerekiyor. 

Sivasspor Gaziantep FK muhtemel 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Goutas, Appindangoye, Uğur, Robin Yalçın, Hakan, Ulvestad, Erdoğan, Gradel, Angielski

Gaziantep FK: Günay, Kitsiou, Tosça, Djilobodji, Hannousek, Abdülkadir, Recep, Maxim, Veliu, Mustafa, Figueiredo

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal