Süper Altay - Galatasaray karşılaşması

Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Altay - Galatasaray karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

24.03.2022-15:42 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-15:42) Süper Altay - Galatasaray karşılaşması

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Altay - Galatasaray karşılaşması için taraftarlar nefeslerini tuttu. Küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiren mücadelede Galatasaray deplasmanda İzmir ekibi Altay ile karşı karşıya gelecek. Domenec Torrent yönetiminde bir türlü istikrarlı sonuçlar alamayan Galatasaray inişli çıkışlı form grafiğine Yeni Malatyaspor karşısında alacağı galibiyet ile son vermek istiyor. Ev sahibi ekip Altay'da ise haftalardır kaos ortamı halen devam ediyor. Teknik Direktör Serkan Özbalta ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran İzmir ekibinda bu yaşanan değişim büyük ses getirmişti. Altay'da Spor Toto Süper Lig'de kalabilmek adına kalan haftalar hayati bir önem taşırken kulüp arka arkaya alacağı galibiyetler ile birlikte kümede kalmak istiyor.

Galatasaray - Altay karşılaşması

Ne zaman oynanacak?

Altay ile Galatasaray arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 24 Nisan Pazar günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Altay - Galatasaray mücadelesi saat 20:30'da oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

Altay ile Galatasaray arasında oynanacak olan kritik mücadele Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Altay - Galatasaray karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Altay - Galatasaray karşılaşmasının hakemi henüz TFF tarafından açıklanmadı.

VAR hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Altay - Galatasaray müsabakasının VAR hakemi henüz belli olmadı.

Karşılaşmanın muhtemel ilk 11'leri

Galatasaray : Fernando Muslera, Omar, Marcao, Victor Nelsson, Ömer Bayram, Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Olimpiu Morutan, Mostafa Mohamed, Kerem Aktürkoğlu.

Altay : Mateusz Lis, Björkander, Tolga Ünlü, Murat Akça, Ceyhun Gülselam, Kazımcan Karataş, Thaciano, Pinares, Leandro Kappel, Ahmed Rayan, Rodriguez.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal