Süper Ajanlar film konusu ve oyuncuları

Keyifli bir animasyon filmi olan 2020 yapımı Süper Ajanlar filmi, keyifli bir vakit geçirmek için film arayışında olan izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Süper Ajanlar film konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

26.06.2022-10:03 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-10:03) Süper Ajanlar film konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Guillaurme Ivernel’in yaptığı ve 8 Şubat 2020 tarihinde beyaz perdede vizyona giren animasyon ve macera filmi Süper Ajanlar (Spycies), keyifli bir animasyon filmi olması sebebiyle bir çok film severin dikkatlerini çekmiş durumda. Çocuklarıyla beraber keyifli dakikalar geçirmek istedikleri için film arayışlarına devam eden izleyenler Süper Ajanlar film konusu ve oyuncuları hakkında daha fazla bilgi için internet üzerinden araştırmalarını sıklaştırdı.

Süper Ajanlar film konusu nedir?

Biri kedi diğeri ise fare olan iki süoper ajan çalınan değerli bir eşyanın peşine düşecektir. Bu ajanlardan Vladimir, emir alma konusunda sorunlu birisi olsa ajanlık servisinin en başarılı casuslarından birisidir. Fakat yaptığı son davranış sebebiyle disiplin cezası alan Vladimir, bu cezayı çekmesi için ıssız bir yere gönderilir. Ancak ıssız yere gönderilmesinin bir başka sebebi gizli tutulan ve çok değerli bir eşyayı korumaktır. Bu görev için Vladimir’in yanına Hector adında çaylak ve ajanlıkla pek ilgisi olmayan birisi görevlendirilir. 

Süper Ajanlar filmi

Vladimir ile Hector, çalınan değerli eşyayı bulmak ve dünyayı kurtarmak adına zorlu ve heyecanlı bir maceraya atılacaktır.

Süper Ajanlar film oyuncuları kimlerdir?

Yaklaşık 100 dakika süren Süper Ajanlar filminin oyuncuları Kirk Thornton, Dino Andrade, Salli Saffioti, Monsieur Poulpe, Davy Mourier, Karen Strassman gibi isimlerden oluşuyor.  

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal