11.09.2021-14:28 (Son Güncelleme:11.09.2021-15:02)


1

Milli Takım'da Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik adam arayışları başladı. Milli Takım için adaylar içerisinde adı geçen isimlerden birisi olan Marius Sumudica'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.



2

Bu doğrultuda bazı futbol adamları aday olarak ön plana çıkmıştı. Bunlardan birisi de Rumen teknik adam Marius Sumudica olarak gözüküyor. Rumen teknik adamdan, Milli Takım'ı çalıştırmakla ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.



3

''Türkiye Milli Takım'ı ile ilgili konuşan teknik adam yaptığı açıklamada, "Türkiye Milli takımında çalışmaktan onur duyarım. "Adı geçenler arasında olmaktan onur duyuyorum.''



4

"Adı geçenler arasında olmaktan onur duyuyorum. Şenol Güneş harika bir teknik direktör. Türkiye'de çalışırken beni kulübümde ziyaret etmişti. Türk Milli takımı teknik direktörleri adayları arasında gösterilmek büyük bir onur. Türkiye, büyük bir futbol ülkesidir." ifadelerine yer verdi.



5

Türkiye Milli Takımı'nın başına geçmesi için aday isimlerden birisi olan Marius Sumudica, ülkemize çok tanıdık bir teknik direktör. Rumen çalıştırıcı, 2017 sezonunda Kayserispor'u çalıştırmıştı



6

Sonrasında yine ülkemizin takımlarından Gazişehir FK'yı ve Çaykur Rizespor'u çalıştırmıştı. Süper Lig ekiplerini çalıştıran teknik adam Türk Futbolu'nu yakından biliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR