11.09.2021-12:05 (Son Güncelleme:11.09.2021-12:16)


1

Şenol Güneş, Milli Takım ile yollarının ayrılmasından sonra sert açıklamalarda bulundu.



2

Takımda yeni teknik adam arayışları devam ederken, Milli Takım ile yolların ayrıldığı Şenol Güneş'ten çok dikkat çekecek açıklamalar geldi.



3

Şenol Güneş yaptığı açıklamalarda, ''Bu takımın hâlâ şansı var. O şansı da ben yarattım. Hollanda'yı, Norveç'i bu takımla yenip 11 puan aldım. Şimdi burada 3 ay kalsam ne olacak? Önemli olan şu; Türkiye Dünya Kupası'na gittiği zaman bir vizyon çizmeli. Yeni gelecek kişi mutlaka şunu yapmalı; futbolun kalkınması için bir danışma kurulu kurup bunları konuşmalıyız.'', ifadelerine yer verdi.



4

Milli Takım'ın eski teknik direktörü Şenol Güneş istifa meselesi ile ilgili konulara da açıklık getirdi. "Bana diyor ki; 'İstifa edecek misin?' Ya dur bakalım daha soyunma odasındayız. O gün gelmemi isteyenler, bugün istemeyebilir. Bunlar normal ama gecenin o saatinde istifa etmek bu kadar kolay mı? İki gündür düşünüyorum bugün bile Mustafa Taviloğlu'na dedim ki; 'Siz benim yerime karar verin. Çünkü gitseniz 'Kaçtı gitti mi diyecekler, başaramadı da mı gitti diyecekler yoksa bana ne ne yaparsanız yapın mı dedi' diyecekler." şeklinde açıklamalar yaptı.



5

"Gelelim şu yalvarma meselesine... Diyorlar ki; Şenol Güneş ya özür dilemeli ya derhal istifa etmeli. Niye? 'Bana yalvardılar' dediğim için. Ben kime dedim 'yalvardılar' diye, bunu sorulan bir soruya cevap olarak söyledim. Eğer öyle almazsan başka manaya çekersin." şeklinde ifadelere yer verdi.



6

Şenol güneş bu konuyla ilgili, "Bulursun ama üç kağıtçı bulursun. Benim işim kolay. Kişiliğim böyle olmasa, düzgün biri olmasam bu saygıyı görmesem, 'Kovarsanız kovun bana ne' desem ne olacak, ya da 'Eyvallah, ben başka yere gittim' desem. Kulüp buluyorsun ama kendini yenilemiyorsun. Ben 50 küsür senedir ayaktaysam birinin torpiliyle mi geldim? Bedel ödemeden olmuyor." olarak açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR