Süleyman Çakır kimdir, gerçek ismi nedir? Süleyman Çakır ne zaman ve hangi bölümde öldü?

Bir dönemin kült yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi’nin en sevilen karakterlerinden Süleyman Çakır’ın 19’uncu ölüm yıldönümü dolayısıyla bugün karakterle ilgili yoğun bir araştırma yapılıyor. Peki Süleyman Çakır kimdir, gerçek ismi nedir? Süleyman Çakır ne zaman ve hangi bölümde öldü? İşte Süleyman Çakır ölümü hakkında detaylar...

08.04.2023-16:51 - (Son Güncelleme: 08.04.2023-16:51)

Kurtlar Vadisi dizisinin fenomen karakteri Süleyman Çakır’ın ölüm yıl dönümü sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Her yıl 8 Nisan’da yas tutan sevenleri, çeşitli paylaşımlarla Süleyman Çakır’ı anmaya devam etti. Döneminin en sevilen karakterlerinden olan Süleyman Çakır hakkında bilgi edinmek isteyenler ‘’Süleyman Çakır kimdir, gerçek ismi nedir? Süleyman Çakır ne zaman ve hangi bölümde öldü?’’ sorularıyla arama motorları üzerinden sonuç elde etme arayışında. 

Süleyman Çakır ne zaman ve hangi bölümde öldü? 

Kurtlar Vadisi karakterlerinden Süleyman Çakır, dizinin 43. bölümünde vurularak ağır yaralanmıştı. Efsane karakter 2 bölüm boyunca yaşam savaşı verdikten sonra 45. bölümde hayatını kaybederek diziden çıkarılmıştı.

Süleyman Çakır

Süleyman Çakır kimdir, gerçek ismi nedir? 

Kurtlar Vadisi dizisinde belki de başrol karakterlerin bile önüne geçen Süleyman Çakır’ı usta oyuncu Oktay Kaynarca canlandırmıştır. Süleyman Çakır Kurtlar Vadisi dizisinde Hekimoğlu türküsüyle özdeşleşmiş ve Oktay Kaynarca tarafından canlandırılmış kurgusal bir karakterdir.

Küçük yaştayken cami avlusunda gözü önünde babasının vurulduğunu görmüş ve bundan sonra dünyaya hep nefretle bakmıştır. Babası öldükten sonra annesinin evde yaptığı pilav ve nohudu satarak hem kız kardeşi Derya Çakır'a hem de annesi Emine Çakır'a bakmıştır.

Bir gün zabıta yasak yerde satış yaptığı için hem onu hem de kız kardeşini hırpalamıştır. Hırpalama sırasında zabıtanın kız kardeşine vurmasından dolayı gözü dönmüş ve zabıtayı art arda bıçaklayıp öldürmüştür. Sonrasında cinayet suçundan hüküm giyip, hapse düşmüştür. Hapise düşünce annesi ve kız kardeşi açıkta kalmıştır.

Hapishanede eski kabadayı Duran Şatıroğlu namı diğer Duran Emmi'yi bıçaklaması için kiralık katil olarak Çakır'a teklif götürmüşlerdir. O da annesi ve kız kardeşi kötü durumda olduğu için razı olmuştur.

Duran Emmi abdest alırken elinde bıçakla onu öldürmeye gitmiş ancak babasının da abdest alırken öldüğü gözüne gelince yapamamıştır. Duran Emmi sayesinde mafyaya girmiş ve önemli bir mafya babası olmuştur. Sonra Laz Ziya'nın kızı Nesrin Yılmaz ile evlenmiştir.

2023 Süleyman Çakır sözleri

Ya yanımda dur, ya ardımda ama karşımda durma karşımda durunca göremiyorum önümü kapatıyorsun.

Bizim bir adımız var, ezanla kondu selayla silinir biz iki günlük adamlara isim sildirmeyiz.

Paranı kaybedersen geri kazanırsın gücünü kaybedersen geri alırsın namını kaybedersen her şeyini kaybedersin.

Geldiğim yerlere planlarla gelmedim vura vura, kıra kıra, yıka yıka, yıkıla yıkıla ama tek gün bile yarın ne olacak demeden yani bileğimin hakkıyla.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal