Gönül Dağı 93. bölüm fragmanı: Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak? TRT 1 Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman, özeti yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi heyecan dolu bir bölümüyle daha izleyenleri karşılayacak. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm öncesinde dizinin sevenleri 93. bölüm fragmanı konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Peki Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak? TRT 1 Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman, özeti yayınlandı mı? İşte Gönül Dağı 93. bölüm fragmanı...

08.04.2023-16:37 - (Son Güncelleme: 08.04.2023-16:37)

Yüreklere dokunan hikayesi ve kaliteli oyuncu kadrosuyla milyonlarca izleyenin kalbinde taht kuran Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm 8 Nisan 2023 Cumartesi günü TRT 1 ekranlarında olacak. Dizinin sevenleri 92. bölüm özeti detaylarını öğrenmek için konu hakkındaki araştırmalarını sürdürüyor. Bizler de Gönül Dağı yeni bölüm detayları ve Gönül Dağı 93. bölüm fragmanı hakkında merak edilenlere haberimizde yer verdik.

Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak?

Gedelli Kasabası'nda Ramazan ayı devam ederken Taner'in aklına yeni bir icat gelir. Amcaoğulları arasında bu yeni icat fikri farklı karşılanır. Taner'in icat denemesi nelere sebep olacaktır?

Gönül Dağı 93 Bölüm Fragmanı

Selma kendisiyle ilgili bir şeyleri fark eder. Bu durum birisinin dikkatinden kaçmaz. Selma'nın bu hallerini kim fark edecektir?

"Küçük Garip" olarak tanınan Garip'in gerçek ailesi ortaya çıkmıştır. Bu durum Selami ve Keriman'ı endişelendirir. Selami'ye beklenmedik bir haber gelir. Selami'yi ne beklemektedir?

TRT 1 Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? 

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm bu akşam saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Gönül Dağı 93. bölüm fragmanını sevilen dizinin yeni bölümü sonrası izleyebilirsiniz.

Gönül Dağı oyuncu kadrosu 

Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya gibi isimler yer almaktadır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal