Su bidonlarını hazırlayın: İSKİ su kesintisi yapılacak yerleri açıkladı! 12 Kasım Cumartesi İSKİ duyuruları

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul’da su kesintisi yapılacak ilçelerin listesini açıkladı. İSKİ’nin yaptığı açıklama sonrasında vatandaşlar su kesintisinin sona ereceği saati internet üzerinden araştırıyor. İşte 12 Kasım Cumartesi İSKİ duyuruları...

12.11.2022-13:25 - (Son Güncelleme: 12.11.2022-16:06) Su bidonlarını hazırlayın: İSKİ su kesintisi yapılacak yerleri açıkladı! 12 Kasım Cumartesi İSKİ duyuruları

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (İSKİ) yaptığı son dakika açıklamasına göre İstanbul’un 3 ilçesinde 12 Kasım 2022 Cumartesi günü su kesintisi yapılacak. Duyuruya göre, Beykoz, Fatih ve Şişli'nin bazı mahallelerinde su kesintisi yaşanacak. İSKİ’nin yaptığı açıklama sonrasında vatandaşlar su kesintisinin sona ereceği saati internet üzerinden araştırıyor. 

12 Kasım Cumartesi İSKİ Su Kesintisi

İSKİ su kesintisi yapacak yerleri açıkladı

Bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle Beykoz, Fatih ve Şişli'nin bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacağını duyuran İSKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir." ifadelerine yer verildi.

12 Kasım Cumartesi İSKİ su kesintisi yapılacak ilçelerin listesini öğrenmek için İSKİ’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal