08.10.2021-10:31 (Son Güncelleme:08.10.2021-10:49)


1

Galatasaray'ın yaz transfer sezonunda kadrosuna katmaya çalıştığı Stryger Larsen İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu.



2

Galatasaray yeni sezon öncesi hareketli bir transfer sezonunu geride bıraktı. Sarı kırmızılılar sezon başında bazı futbolcularını kadrosuna katmak için ne kadar uğraş verse de başarısız oldu. Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın yazın kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği fakat transferini gerçekleştiremediği Stryger Larsen, İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcunun yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.



3

Tecrübeli futbolcu Stryger Larsen'i yaz transfer sezonunda Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın çok transfer etmek istediği biliniyordu. Galatasaray'ın yazın kadrosuna katmak istediği fakat transfer edemediği futbolcu önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, yaptığı açıklamalarda kendisine gelen transfer tekliflerini doğrularken, bundan sonra yaşanabilecek senaryolara kapısının açık olduğunu aktardı.



4

Stryger Larsen yaptığı açıklamada, "Bana ilgi gösteren birkaç kulüp vardı. Transferim sadece benim isteğime bağlı değil, her zaman istediğini gibi olmuyor. Geçtiğimiz yaz ayrılmak istedim, bu doğru. Kaldı ki, bunu ben de açıkladım. Satış için kulübümden onay çıkmadı ve bende kaldım.''



5

''Şu anda Udinese'nin oyuncusuyum, en iyisini verebilmek için çalışıyorum. Ayrıca, yeni sözleşme için de kendi isteklerim doğrultusunda ilerlemek istiyorum, buna odaklanmış durumdayım. Sanırım kulüp, sözleşme yenilemek istiyor. Şu anda milli takım kampındayım, bakalım İtalya'ya döndüğümde neler olacak, göreceğiz.''



6

Futbolcunun yaptığı açıklamalar, yoğun ses getirdi. Futbolcunun açıklamaları İtalya basınında önemli yer buldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR