08.10.2021-10:04 (Son Güncelleme:08.10.2021-10:40)


1

Fenerbahçe'ye 2016-2017 sezonunda Fransa Ligue 1 ekibi Paris Sain Germain'den bonservis ücreti ödenmeden kadroya katılan Hollandalı yıldız Gregory Van Der Wiel'ın sarı lacivertli forma ile kariyeri büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.



2

Gregory Van Der Wiel, Fenerbahçe formasıyla 1 senede toplamda 17 karşılaşmada forma şansı bulurken sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalmıştı. 17 karşılaşmada forma giyen Hollandalı yıldız bu karşılaşmalarda gol katkısı üretemezken yalnızca 1 asistlik bir katkı ile oynamıştı.



3

Eski Fenerbahçeli yıldız Türkiye'de geçirdiği dönem ile ilgili katıldığı bir programda yıllar sonra bir itirafta bulundu. Gregory Van Der Wiel, Fenerbahçe'de geçirdiği dönem ile ilgili yapmış olduğu çok çarpıcı açıklamalarda ;



4

Gregory Van Der Wiel : Fenerbahçe'de geçirdiğim bir yılın ardından takımdan ayrılmak istedim. Eşim hamileydi. Türkiye'de başkan tarafından tehdit edildim. Dolayısıyla oradan ayrılmalıydım. Neredeyse hayatım pahasına bu kararı vermek zorundaydım.



5

Dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından tehdit edildiğini iddia eden Hollandalı yıldız Gregory Van Der Wiel'ın ortaya attığı bu iddialar gündeme bomba gibi düştü.



6

Gregory Van Der Wiel kariyerindeki Fenerbahçe macerasının ardından kariyerinde büyük bir düşüş yaşamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR