Stranger Things 4. sezon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? Stranger Things 4. sezon fragmanı heyecan yarattı

Netflix'te yayınlanan Stranger Things yayınlandığı günden beri hem dünyada hem de Türkiye'de büyük ilgi gördü. 3. sezonu yayınlanan Stranger Things dizisinin 4. sezon fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Peki Stranger Things 4. sezonu ne zaman yayınlanacak? Stranger Things 4. sezon fragmanı yayınlandı mı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

13.04.2022-18:10 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-18:10) Stranger Things 4. sezon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? Stranger Things 4. sezon fragmanı heyecan yarattı

Netflix'te yayınlanan Stranger Things yayınlandığı günden beri hem dünyada hem de Türkiye'de büyük ilgi gördü. 3. sezonu yayınlanan Stranger Things dizisinin 4. sezon fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Her sezonunda dikkatleri üzerine toplayan Stranger Things hayranları heyecanla 4. sezon fragmanını beklemektedir.

Stranger Things dizisinin 4. sezon fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in orjinal dizisi Stranger Things'in 4. sezon fragmanı yayınlandı. Dizinin ilk bölümü 27 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanacaktır. Stranger Things dizisinin 2. bölümü ise 1 Temmuz 2022 tarihinde seyircisiyle buluşacaktır. Dizinin yapımcısı Duffer kardeşlerin yaptığı açıklamaya göre Stranger Things dizisinin 4. sezonu dizinin en uzun soluklu sezonu olacak ve hiçbir bölüm bir saatin altında olmayacaktır. 

Stranger Things dizisinin konusu nedir

Stranger Things dizisinin konusu nedir?

1980'li yılların başında kurgusal kırsal bir kasaba olan Hawkins, Indiana'da geçen Stranger Things dizisinde Hawkins Ulusal Laboratuvarı'nda görünüşe göre Amerika Birleşik Devletleri Enerji Bakanlığı için bilimsel araştırma yapılmaktadır fakat gizlice paranormal ve doğaüstü alanlarda insanların üzerinde de deneyler yapmaktadır. Bu deneyler sırasında yanlışlıkla "Baş Aşağı" olarak adlandırılan alternatif bir evrene açılan bir portal oluşturulur. Bu evrende ise Hawkins'in olaylardan habersiz bir şekilde olan sakinleri olumsuz yönde etkilenir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal