Straight’in Hikayesi film konusu ve oyuncuları

Dram türünde film izlemeyi seven insanların severek izleyeceği Straight'in Hikayesi filmi internet üzerinden araştırılmaya devam ediliyor. Peki Straight'in Hikayesi filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

23.06.2022-11:25 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-11:25) Straight’in Hikayesi film konusu ve oyuncuları

Film sever insanlar merak edilen filmlerin detaylarını internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. Son günlerde araştırılan filmlerden biri de Straight'in Hikayesi isimli film oldu. Peki Straight'in Hikayesi filminin konusu nedir? Straight'in Hikayesi filminin oyuncuları kimler? Straight'in Hikayesi filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Straight'in Hikayesi filmi

Straight'in Hikayesi filmi dram ve biyografi türünde 16 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin yönetmenliğini David Lynch üstlenmiştir. Film 1999 senesinde çekilmiştir ve 1 saat 52 dakikadır.

Straight'in Hikayesi Filmi Konusu ve Oyuncuları

Straight'in Hikayesi filmi konusu

Straight'in Hikayesi filminde Alvin Straight karakteri 73 yaşındadır ve sağlık sorunları bulunmaktadır. Yaşadığı kasabada yanında kızı vardır ve bir gün abisinin kalp krizi geçirdiği haberini alır. Küs olmasına rağmen abisinin yaşadığı bu sağlık sorunu nedeniyle yanına gitmeye karar verir. Abisinin yanına gitmek için 500 kilometre yol gitmesi gerekmektedir ancak araç kullanmayı bilmeyen Alvin Straight çim biçme makinesiyle bu yola çıkar. Alvin'in başına yolculuk esnasında gelen olaylar ve tanıştığı insanlar konu edilir.

Straight'in Hikayesi filmi oyuncuları

Straight'in Hikayesi filminde Richard Farnsworth, Joseph A. Carpenter, Sissy Spacek ve Jane Galloway Heitz yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal