Ava film konusu ve oyuncuları

Film sever insanlar internet üzerinden merak ettikleri filmlerin detaylarını ve konularını araştırmaya devam ediyor. Peki Ava filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

23.06.2022-11:23 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-11:23) Ava film konusu ve oyuncuları

Dram ve suç türünde yayınlanan filmleri izleyerek keyifli vakit geçiren insanların oldukça severek izleyeceği Ava filminin detayları internet üzerinden araştırılıyor. Peki Ava filminin konusu nedir? Ava filminin oyuncuları kimlerdir? Ava filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ava filmi konusu

Ava filmi dram, suç ve aksiyon türünde yayınlanmıştır. Filmin süresi 1 saat 36 dakikadır. Filmde yer alan Eve karakteri güzel olduğu kadar tehlikeli de bir karaktere sahiptir. Profesyonel bir suikastçi olarak bilinmektedir. Dünyanın her yerinden Eve'ye suikast için işler gelmektedir ve bu yaptığı işlerden güzel paralar kazanmaktadır. Aldığı son işte ise bir anda işler tersine döner ve asıl öldürülmek istenen kişi konumuna düşer. Son işinden kurtulmaya çalışan Eve'nin maceraları seyirciyle buluşturulmaktadır.

Ava Filmi Konusu ve Oyuncuları

Eve filmi oyuncuları

Eve filminin yönetmenliğini Tate Taylor üstlenmiştir. Filmde Jessica Chastain, Ioan Gruffudd, Colin Farrell, Geena Davis ve John Malkovich yer almaktadır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal