Bay Link : Kayıp Efsane film konusu ve oyuncuları

Film izleyerek birkaç saat keyifli vakit geçirmek isteyen insanlar merak ettikleri filmleri internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. Peki Bay Link Kayıp Efsane filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

23.06.2022-11:22 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-11:22) Bay Link : Kayıp Efsane film konusu ve oyuncuları

Animasyon izlemeyi seven insanların oldukça ilgisini çekecek ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak Bay Link Kayıp Efsane filminin detayları internet üzerinden araştırılmaya devam ediliyor. Peki Bay Link Kayıp Efsane filminin konusu nedir? Bay Link Kayıp Efsane filminin detayları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bay Link Kayıp Efsane filmi

Bay Link Kayıp Efsane filmi animasyon, macera ve komedi türünde 23 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Chris Butler üstlenmiştir. Filmin süresi ise 1 saat 33 dakikadır.

Bay Link Kayıp Efsane Film Konusu ve Oyuncuları

Bay Link Kayıp Efsane filmi konusu

Filmde Mr. Link'in ailesini ve yakınlarını göremediği için onları arayışı konu edilir. Mr. Link ailesini ararken yanında Sir Lionel Frost ve Adelina Fortnight vardır. Çocukların ve animasyon seven insanların oldukça severek takip edeceği bir film olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal