STMX coin nedir? StormX coin projesi ve yol haritası

Kripto para piyasasında yer alan coinler sık sık araştırılıyor. Son olarak, kullanıcılara çevrimiçi alışverişlerinden kripto para iadesi elde etmelerini sağlayan bir uygulama olan StormX ve STMX coin gündeme geldi. Yatırımcılar StormX coin projesini ve STMX coini araştırmaya başladı. İşte merak edilen StormX coin projesi ve STMX coinin geleceği…

06.06.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-15:53) STMX coin nedir? StormX coin projesi ve yol haritası

StormX uygulaması, kullanıcılarına çevrimiçi satın alımlarından kripto para kazanmalarını sağlayan bir projedir. Web uzantısı olarak yüklenebilen StormX, mobil uygulama olarak da indirilebilmektedir. Blockchain teknolojisini kullanan ve 2015 yılında kurulan StormX platformu, kullanıcılarının ortak platformlar üzerinden yaptıkları alışverişlerden yüzde 0,5 ve yüzde 87,5 oranında para iadesi almalarını sağlar.

StormX kullananlar, platformun iOS veya Android uygulamasını indirip ya da Chrome uzantısını yükleyerek 750’yi aşkın çevrimiçi mağazadan alışveriş yapılabilmektedir. Bu alışverişlerde daha sonra kripto para birimiyle geri ödeme alınmaktadır. Kazanılan kripto para miktarı üyelik seviyesine göre farklılık göstermektedir. Kripto paralarını kripto cüzdanlarına aktarmak isteyen kullanıcıların en az 10 dolar kazanmış olması gerekmektedir.

STMX coin, StormX platformunun yerel tokenidir. STMX’in Ethereum üzerinde bir ERC-20 tokeni vardır. Bu token kullanıcıların daha fazla kripto para geri ödemesi alabilmesi için kullanılmaktadır.

StormX

STMX satın alımı nasıl yapılır?

StormX platformunun pazarı daha çok uzak doğu borsalarıdır. STMX coin, uygulama üzerinden de indirilebilmektedir. Bunun için uygulamayı aktif bir şekilde kullanmak gerekmektedir. Kullanıcılar uygulama ile farklı borsalardan alım gerçekleştirebilir. Borsalardan işlem yapmak için öncelikle üyelik yapılması gerekmektedir. Kullanıcılar, birkaç adımda kolayca üyelik edindikten sonra hesaba para yatırarak alışverişe başlayabilmektedir.

STMX coin almak için borsaların arama kısmına STMX yazarak coini bulmak gerekmektedir. Arama sonucunda STMX tokeninin hangi kripto paralar veya para birimlerine karşılık geldiği görülmektedir. Buradan istediğiniz kısmı seçerek alım yapılabilir. Borsandan alım yapmak için başka seçenekler de vardır. Bunlardan biri piyasa seçeneğidir. Bu yöntemle kolayca alım yapılabilir. Bu yöntemde alınmak istenen miktar girilir ve borsa kullanıcıya fiyatı belirler ve işlemi yapar.

STMX Nereden Alınır?

STMX coininin alınabileceği borsalar şu şekildedir;

StormX coin

STMX coininin 10,000,000,000 toplam arzı ve dolaşımdaki miktarı vardır. STMX coin, 9 Ocak 2018 tarihinde en yüksek fiyatı olan 0,21 dolara ulaşmıştır. Cashback kullanım alanında bulunan STMX Ethereum ağında bulunur.

StormX satın alırken nelere dikkat edilmelidir?

Kripto para piyasasında fiyat dalgalanmaları sıklıkla yaşanmaktadır. STMX coinini almadan önce kullanıcılar bazı noktalara dikkat etmelidir. STMX coininin toplam arzı 10 milyondur. StormX, geri ödeme yapan tek platform değildir. Kullanıcılarına kripto para iadesi veren Lolli ve Pei platformları STMX’in rakibidir. StormX platformunun toplamda 75 binden fazla aktif kullanıcısı ve 80 binden fazla Google Play Store incelemesi vardır.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal