Stefan Kuntz'dan Milli Takım Kampında Basın Mensuplarına Açıklamalar!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynayacağımız Cebelitarık karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

12.11.2021-17:40 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-17:40) Stefan Kuntz'dan Milli Takım Kampında Basın Mensuplarına Açıklamalar!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası'na gitmek için kalan karşılaşmalarda hata yapmak istemiyor.

MİLLİ MAÇLAR ÖNCESİ HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Verilen Milli arada ilk olarak Cebelitarık ardından ise Karadağ ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımımız karşılaşma öncesi hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdürüyor.

STEFAN KUNTZ'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz, Cebelitarık karşılaşması öncesinde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Stefan Kuntz, yapmış olduğu açıklamalarda ;

KONTROLLÜ BİR OYUN OYNAYACAĞIZ

Ölümüne hücum etmeyeceğiz. Kontrollü oyun ve hücumun karışımını yapacağız. Oyuncularım iyi çalıştı, kontrollü bir hücum benimseyeceğiz.

CENGİZ'DEN SONRA ABDÜLKADİR'DE SAKATLANDI

Cengiz Ünder kadrodan çıkarıldı. Abdülkadir Ömür'de forma giyemeyecek. Aklımdaki 11 belli ama idmandan sonra son şeklini vereceğiz.

SEYİRCİLERİMİZLE BULUŞACAK OLMAK ÇOK GÜZEL

Yüzde yüz kapasite ile oynayacak olmamız çok sevindirici. İzleyenlere iyi bir karşılaşma seyrettirmek istiyoruz. Sabır gerekebilir ama sonunda sahada başlayan ve tribünlere yayılan bir mutluluk, kutlama dalgası olmasını istiyoruz.

BİR ÖNCEKİ MAÇIMIZI DEĞERLENDİRDİK

Bir teknik direktör olarak müdahale edebileceğiniz şeyler var, edemeyeceğiniz şeyler var. Letonya maçındaki zaferden çıkan özgüvene müdahale edemiyorsunuz. Bir önceki maçın analiziyle başlıyoruz ki kulüp çiplerini çıkararak Milli Takım çiplerini taksınlar... O yüzden bir önceki Milli maçta neleri beğendiğimizi, neleri hayata geçirebileceğimizi konuştuk.

FUTBOLCULARIM ÜLKELERİ İÇİN OYNAMAYI SEVİYOR

Ben baskıyı istiyordum. Bunun altına girmek benim şahsi kararımdı. Bu ekibi motive etmene gerek yok. Türk Milli Takım oyuncuları ülkeleri için oynamayı çok seviyorlar. Seyircileri mutlu etmek istiyorlar. Bu motivasyonu artırmak için benim bir şey yapmam gerekmiyor. Tek yapılması gereken şey, buradaki duygusallık ve disiplini birbiriyle iyi birleştirmek. Zihnen güçlü kalmak istiyoruz.

FERDİ'NİN MİLLİ TAKIM TERCİHİ

Üç çocuğunuz var ve hangisini daha çok sevdiğinizi soruyorlar. Ferdi'nin durumu buna çok benziyor. Biz ona isteğimizi gösterdik ama zamana ihtiyacı varsa buna saygı duymamız gerek.

GOLCÜLERE ŞANS YARATMAK ÇOK ÖNEMLİ

Bizim birinci forvetimiz Burak ama Serdar da var, Almanya'dan tanıdığım Kenan da var, Halil de var. Bunlar gol atabilen oyuncular. Gol atılamaması her zaman forvetlerden kaynaklanmıyor. Diğer oyuncuların iyi asist yapmaları, iyi orta açmaları gerekiyor. Onlara çok sayıda şans yaratmak da önemli. Ancak bundan sonra değerlendirebiliriz.

HAKAN ÇALHANOĞLU HAKKINDA

Kulüplerde başka bir oyun ve anlayış var, Milli Takım'da farklı bir oyun ve anlayış var. Burada oyuncuların üzerine bir baskı geliyor, çünkü vatanları için oynuyorlar. Hakan Çalhanoğlu hem sahada hem de saha kenarında herkese örnek olacak bir oyuncu. Çok esnek bir futbolcu. Böyle bir oyuncum olduğu için çok memnunum. Yarın Hakan'ın iyi bir performans çıkaracağını düşünüyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal