Efsane İngiliz Futbolcu Ron Flowers Hayatını Kaybetti

İngiltere'nin Dünya kupasını kazanan kadrosunun önemli isimlerinden Ron Flowers vefat etti.

12.11.2021-17:25 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-17:31) Efsane İngiliz Futbolcu Ron Flowers Hayatını Kaybetti

İngili Futbolu'na acı bir haber geldi. İngiltere'nin 1966 Dünya Kupası'nda şampiyon olan İngiltere Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Ron Flowers 87 yaşında hayata gözlerini yumdu. 

WOLVES KULÜBÜ RON FLOWERS'IN ACI HABERİNİ DUYURDU

Futbolculuk döneminde formasını terlettiği Wolverhampton Kulübü, Flowers'ın yaşamını yitirdiğini aktardı. Ron Flowers, Wolverhampton formasıyla 1952-1967 yıllarında 515 kez sahaya çıktı. Orta saha futbolcusu Ron Flowers, 3 lig ve bir Federasyon Kupası mutluluğu yaşamıştı.

Dünya Kupası zaferi elde ettiği İngiltere Milli Takımı'nda ise 49 defa görev alan Ron Flowers, İngiliz futboluna olan hizmetlerinden dolayı bu sezon Britanya İmparatorluk Nişanı'na layık görülmüştü.

RON FLOWERS'IN HABERİ FUTBOL DÜNYASINI YASA BOĞDU

İngiliz efsane futbolcu Ron Flowers'dan gelen acı haber futbol dünyasında acıyla karşılandı. İngiliz futbol adamından gelen haber öncelikle ülkesi İngiltere olmak üzere futbol dünyasında büyük gündem oldu. Efsane futbolcu Ron Flowers için yoğun şekilde baş sağlığı mesajları yayınlandı. Ayrıca efsane futbolcunun ailesine sabır mesajları yayınlanıyor. Eski futbolcudan gelen acı haber dünya futbolunu derinden yaraladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal