Kerem Aktürkoğlu'ndan Milli Takım Kampında Çarpıcı Açıklamalar!

Kerem Aktürkoğlu, A Milli Futbol Takımı kampında Cebelitarık maçının hazırlıklarının gerçekleştirildiği antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

12.11.2021-17:21 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-17:21) Kerem Aktürkoğlu'ndan Milli Takım Kampında Çarpıcı Açıklamalar!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız, verilen Milli arada Cebelitarık ve Karadağ ile çok önemli iki karşılaşma oynayacak.

DÜNYA KUPASI'NA GİDEBİLMEK İÇİN GALİBİYET GEREKİYOR

Dünya Kupası'na gidebilme ihtimalini sürdürmek isteyen A Millii Futbol Takımımız iki karşılaşmada da sahadan galibiyet ile ayrılmayı planlarken hazırlıklar ise son sürat devam ediyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar ve Kamp Merkezi'nde Cebelitarık karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımımızda genç yıldız Kerem Aktürkoğlu düzenlediği basın toplantısında kritik açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

GALİBİYETLERLE İLERLEMEK İSTİYORUZ

İki maçımız kaldı. Tabii ki diğer maçların sonucunu bekleyeceğiz ama onları düşünmeden iki maçı nasıl kazanacağımıza odaklandık. Galibiyetlerle ilerlemek istiyoruz. İki maçı güzel şekilde geçip, rakiplerimizin de puan kaybedeceğini düşünüyorum.

İSTEDİĞİN KADAR HESAP KİTAP YAP, SAHAYA ÇIKTIĞINDA...

Sürekli hesap yapıyoruz. Hollanda ve Norveç’in birbiriyle oynayacağını da biliyoruz. İstediğin kadar hesap kitap yap, sahaya çıktığında ne olacağını bilemiyorsun.

HOCAMIZ HEPİMİZE ÇOK SICAKKANLI

Hocamız herkesle tek tek ilgileniyor. Yeni hocamız ve ekibimizle birlikte en önemli şey futbolcularla olan iletişimdi. Bize çok yakın ve sıcak davranıyor. İsteklerini, bizden beklentilerini dile getiriyor. Sürekli ikili diyalog halindeyiz. Bu da bence bir futbolcu için en önemli şey. Kendisi çok sıcakkanlı. Türkçe biliyor ve bize espriler de yapıyor.

ZOR BİR SINAV VERDİM AMA ŞU AN BURADAYIM...

Ben 3. Lig'den geldim ama şu an Galatasaray ve Milli Takım'da oynuyorum. Pes etmemek gerek. Bir şans geliyor ve iyi değerlendirince önünüz bambaşka yerlere açılıyor. Ben Galatasaray'a büyük riskler alarak geldim. Benim için çok zorlu bir sınav oldu ama şu an buradayım ve çok mutluyum. Fatih hocama, bana şans verdiği için teşekkür ederim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal