Stefan Kuntz'dan Letonya Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında oynayacağı Letonya maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

11.10.2021-09:07 - (Son Güncelleme: 11.10.2021-09:57)

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri G grubunda A Milli Futbol Takımımız Letonya ile oldukça kritik bir karşılaşmaya çıkıyor.

NORVEÇ İLE BERABERE KALMIŞTIK

G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız, Milli arada oynadığı son karşılaşmada İstanbul'da Norveç ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan öne geçtiği karşılaşmada 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.

LETONYA KARŞISINDA GALİBİYET İSTİYORUZ

FIFA 2022 Dünya Kupası'na katılmak isteyen A Milli Futbol Takımımız için oynanacak olan Letonya karşılaşması grubundaki sıralama için oldukça kritik bir hale gelmişken Millilerimizin bu karşılaşma öncesi tek hedefi sahadan galibiyet ile ayrılabilmek.

STEFAN KUNTZ'DAN AÇIKLAMALAR

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz,  FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında oynanacak olan Letonya maçı öncesi düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

ÇİFT FORVET KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPAMAM

Çağlar ve Ozan'ın cezası bitti. Takıma ilk 11'i yarın sabah söyleyeceğim. Sahaya çift mi tek mi santrforla çıkacağımız konusunda ise şu an açıklama yapamam.

OYUN FELSEFEMİZ İÇİN ZAMAN GEREKLİ

Topu alır almaz kaptırmak istediğimiz bir şey değildi. Belirli durumlarda defanstan ve orta sahadan oyun kurarken topu forvet hattına aktarırken iyi şeyler de yaptık. Taktik anlamda yaptığımız şeyleri hızlıca oturttuğumuzu da gördüm. Milli takımla ilk kez geçtiğimiz pazar günü toplandık, üç gerçek idman yapabildik. Belki hoş görülen bir şey değil ama futbolun gerçekleri olduğunu da kabul etmemiz gerekiyor. O da uygun bulduğumuz felsefenin oturması için sabır ve tabii ki biraz da zaman gerekli.

BURADAN GALİBİYET ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Hedefimiz galibiyet, galibiyete ihtiyacımız olduğunu da biliyoruz. Kökten yapılması gereken değişikliklerin bir günde yapılması mümkün değil. Öncelikle iyi sonuç almak istiyoruz. Yani bizi ikinciliğe götürecek sonucu almak istiyoruz. Hedefimiz bu. 'Açık farklı galibiyet bekliyoruz' gibi şeyler söylersem Letonya’ya haksızlık etmiş olurum. Önce kazanalım, bunu görelim, daha sonra yorum yapalım. Letonya'yı analiz ettik, Hollanda ile olan maçlarını izledik, o maçta da iyi bir performans sergilediklerini düşünüyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal