İspanya-Fransa Maçı Ne Zaman?

İspanya ile Fransa, UEFA Uluslar Ligi'nde final müsabakasında karşı karşıya gelecekler. Maçtan önce taraftarlar, ''İspanya-Fransa maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?'' araştırmalarına başladılar.

10.10.2021-20:17 - (Son Güncelleme: 10.10.2021-20:17) İspanya-Fransa Maçı Ne Zaman?

UEFA Uluslar Ligi'nde ikince kez final heyecanı yaşanacak. Yarı finalde yıldızlarla dolu olan Belçika'yı tarihi bir geri dönüşe imza atarak mağlup etmeyi başaran Fransa, finalde İtalya'yı elemeyi başaran İspanya ile karşılaşacak. Zorlu maç İtalya'da San Siro Stadı'nda (Guiseppe Meazza) oynanacak. Zorlu karşılaşmada Fransa'da kadroya yıldız futbolcu N'Golo Kante ve sakatlığı bulunan Lucas Digne gibi iki çok önemli isim yer almayacak. İspanya'da ise Pedri, Marcos Llronte ve Brais Mendez gibi yıldızlar sakatlıkları dolayısı ile zorlu müsabakada forma giyemeyecek. Futbolseverler, zorlu maç için heyecanlı bir bekleyişe başlamışlarken zorlu maç ile ilgili bilgileri sizler için derledik. Futbolseverler zorlu karşılaşmayı büyük bir heyecanla beklemeye başladılar.

İSPANYA-FRANSA MAÇI NE ZAMAN?

İspanya ile Fransa 10 Ekim Pazar günü yani bu akşam karşılaşacaklar.

İSPANYA-FRANSA MAÇI SAAT KAÇTA?

İki takım arasındaki zorlu maç TSİ saati ile 21.45'te başlayacak.

İSPANYA-FRANSA MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

İspanya-Fransa maçı S Sport ve Trt Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

İSPANYA-FRANSA MAÇININ HAKEMİ KİM?

Dev karşılaşmayı İngiliz hakem A. Taylor yönetecek.

İSPANYA-FRANSA MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

İspanya:  Unai Simon; Sergio Reguilon, Pau Torres, Aymeric Laporte, Cesar Azpilicueta; Sergio Busquets, Koke, Gavi; Mikel Oyarzabal, Pablo Sarabia, Ferran Torres.

Fransa:  Hugo Lloris; Lucas Hernandez, Jules Kounde, Raphael Varane; Theo Hernandez, Benjamin Pavard, Aurelien Tchouameni, Paul Pogba; Antoine Griezmann, Karim Benzeman, Kylian Mbappe.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal