Steam puan nasıl biriktirilir? Steam puanları nasıl harcanır? Steam puan biriktirme ve biriken puanları kullanma

Steam hesabı olan kişiler Steam Puanları toplayabildiklerini fark etmişlerdir. Bu puanları mağazan yapabilecekleri harcamalar için kullanabilirler. Her yaptığınız dolar harcamalarında 100 Steam Puanı kazanabilirsiniz. Bunun içerisine oyunlar, DLC, donanım, uygulamalar, müzikler veya oyun içi öğelerde dahildir. Toplanan puanlarda Steam mağazasında kullanılır.

08.06.2022-13:48 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-13:48) Steam puan nasıl biriktirilir? Steam puanları nasıl harcanır? Steam puan biriktirme ve biriken puanları kullanma

Steam kullanıcıları elde ettikleri Steam Puanlarla mağazadan harcama yapabilmektedir. Birçok ödülün yer aldığı sistemde yorum yazma, ekran görüntüsü gönderme, kılavuz oluşturma gibi etkinliklerle puanları toplayabilirsiniz. Alacağınız puanlarda ödül türüne göre değişiklik göstermektedir. En basit puan kazanma yöntemi ize mağazan satın alım yapmaktır.

Steam puanları nasıl kullanılır?

Steam Puanlarınızı kullanmak için yapmanız gereken mağazaya gitmektir. Bu puanları harcayabileceğiniz bazı ürünler yer almaktadır. Puanlarını farklı şekillerde harcayabilirsiniz. Steam’de arkadaşlarının faklı tema ve grafik gibi özellikler yaptığını gördüysen bunlar puanlarınızla yapacağınız harcamalarla yapılır. Bu özellikler animasyonlu ve animasyonsuz olarak ayrılırken fiyatlandırmaları da farklılık gösterir. Mesela animasyonlu bir arka plan 2.000 Steam Puanıdır. Animasyon içermeyenler içinde bu tutar 500 Steam Puanıdır.

Steam Puan

Steam Puanlarınızı harcamak için tek yapacağınız mağazaya giderek istediğiniz ürünü seçmektir. Satın almak için Steam puan tutarının bulunduğu mavi düğmeye basmanız yeterli olacaktır. Bu puanlar Steam mağazasında harcanmak için toplanmaktadır. Gerçek mağazalarda geçerli olan bir uygulama değildir. Bu nedenle topladığınız Steam Puanlarını yalnızla program içi harcamalarınızda kullanmalısınız.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal