Starlink coin nedir? StarL coin projesi ve yol haritası

Kripto paraların son dönemde popüler olmasından sonra yatırımcılar Starlink coini araştırmaya başladı. Kripto paralara yatırım yapmak isteyen yatırımcılar Starlin coinin nasıl bir yol izleyeceğini merak etti. Peki Starlink coin nedir? StarL coin projesi ve yol haritası nasıl olacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

09.04.2022-02:18 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-02:18) Starlink coin nedir? StarL coin projesi ve yol haritası

Kripto paraların son dönemde popüler olmasından sonra yatırımcılar Starlink coini araştırmaya başladı. Topluluk tarafından hareket eden bir merkezi bulunmayan Starlink coin, StarL coin olarak da bilinmektedir. LEASH dağıtımcısı tarafından yanlışlıkla başlatılan StarL coin daha sonra LEASH tarafından topluluğa ait bir projeye dönüştürülmüştür. Geliştirici belirteçleri bulunmayan Starlink coini hiç kimse ilk likiditeyi çekemez ve önceden madenciliği yapılmış belirteçleri satamaz. DAO tarafından kontrol edilen StarL coin , ilk merkezi olmayan sanal alan geliştirme projesidir ve 0 topluluk mülkiyeti projesidir. Vergisi, ücreti, ön satışı ve geliştirme simgesi olmayan StarL coin ilk likiditeye eklenmiştir.

Starlink coin nasıl bir yol izleyecek

Starlink coin nasıl bir yol izleyecek?

StarLink ekosisteminde bir yönetim simgesi olan StarL coinin çok yakında beyaz kitap ile gelmektedir. Ethereum ana ağında yayında olan StarL coinin belirteç adresi 0x8e6cd950ad6ba651f6dd608dc70e5886b1aa6b24’tür. Bu belirteç den farklı bir akıllı sözleşmesi olan başka bir token satın almamaya dikkat edin çünkü StarL coin kolayca taklit edilebilir. StarL coini almak için ilk önce Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance (BNB) gibi büyük kripto para birimlerinden birini satın almak gerekmektedir. KYC işlemi tamamlandığında bir ödeme yöntemi eklemek gerekmektedir. Bu kısımda bir kredi/banka kartı sağlamayı veya bir banka havalesi kullanmayı seçilebilir ve genellikle Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance (BNB) gibi başlıca kripto para birimlerinden biri satın alınabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal