Starbucks'tan Coronavirüs Önlemi

Dünyanın en büyük kahve zinciri olan Starbucks, coronavirüs salgını nedeniyle mağazalarında kişisel kupa ve termoslara kahve satışını yasakladı.

05.03.2020-17:53 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-17:44) Starbucks'tan Coronavirüs Önlemi

Dünya üzerinde yayılmaya devam eden coronavirüs salgını nedeniyle, ulusal ve kişisel önlemlerin yanı sıra, kamu kuruluşları ve özel şirketler de önlemlerini alıyor.  Dünyanın en büyük kahve zinciri Starbucks'ta coronavirüs salgınına yönelik olarak önlem alarak, mağazalarında kişisel kupa ve termoslara kahve verilmeyeceğini açıkladı.


Starbucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Rossann Williams, şirketin web sitesinden yaptığı açıklamada müşteriler kendi bardaklarını kullanamayacak olsalar da 10 centlik kupa indirimin süreceğini belirteti ve "Bu durumun geçici olacağı konusunda iyimseriz." ifadelerini kullandı. Williams, tarafından yapılan açıklamanın devamında, Starbucks mağazalarında mart ayının sonuna kadar temizlik personelinin artacağını belirtildi. Ayrıca ABD' ve uluslararası iş seyahatlerinin askıya aldığını belirtildi.

ŞİRKETİN BÜYÜK TOPLANTILARI İPTAL EDİLDİ

Williams, şirketin ABD ve Kanada'daki ofislerinde yapılan büyük toplantıların da ertelendiğini duyurarak "Şeffaflıkla iletişim kurmaya, ortaklarımızın ve müşterilerimizin sağlığını korumak ve refahını sağlamak için cesur ve sorumluluk sahibi bir şekilde hareket edeceğiz." ifadesini kullandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal