Star TV ile Kaderimin Oyunu 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yayınlanan fragmanda yer alan detaylar

Her hafta Cuma günlerinde, Star TV ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi 19. bölümüyle izleyicilere sunuldu. Son bölümün bitmesinin ardından, diziyi izleyen vatandaşlar İnternet üzerinden 20. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırmaya başlamış durumda. Kaderimin Oyunu 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Herkesin merakla araştırmış olduğu dizi hakkındaki detaylar sayfamızda yer almaktadır.

30.04.2022-02:20 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-02:20) Star TV ile Kaderimin Oyunu 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yayınlanan fragmanda yer alan detaylar

Her hafta Cuma günlerinde, Star TV ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi 19. bölümüyle izleyicilere sunuldu. Son bölümün bitmesinin ardından, diziyi izleyen vatandaşlar İnternet üzerinden 20. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırmaya başlamış durumda. Herkesin merakla araştırmış olduğu dizi hakkındaki detayları sizlerle paylaşmış bulunmaktayız.

Kaderimin Oyunu

Kaderimin Oyunu 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

19. bölümde Mahir ve Cemal artık kartlarını açık oynamaya başladı. İkisi'de birbiri hakkındaki tüm detayları öğrenince, Asiye için karşı karşıya geldiler. Cemal yapmış olduğu hatalardan ders çıkararak eski hayatını tekrar geri kazanmaya çalışırken, Mahir ise aşık olduğu kadını kazanmak için elinden geleni yapmaya çalışır. Asiye'nin çocuklarını kendi çocuğu gibi sahiplenmektedir. 

Kaderimin Oyunu

Sürükleyici bir şekilde 19.bölümün bitmesiyle, önümüzdeki haftada ne olacağı konusu dizinin bitmesinin ardından merak konusu olmuş durumda. 20. bölüm fragmanı yayınlanan dizinin, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümde Mahir'in karısı olan Helin'in, Mahir ve Asiye'nin daha önceki ilişkilerini öğrenmesini ve Asiye'ye tuzak kurarak Mahirin ondan uzaklaşmasını izleyeceğiz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal