Kül Filmi Oyuncuları Kadrosu ve Kül Ne Zaman Yayınlanacak?

Ay yapım imzalı Kül filminin çekimleri için geri sayım başladı. Alperen Durmaz'ın başrolünde oynayacağı filmin kadrosu sinemaseverler tarafında da merak ediliyor.

29.04.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-14:15) Kül Filmi Oyuncuları Kadrosu ve Kül Ne Zaman Yayınlanacak?

Ünlü oyuncu Alperen Durmaz'ın başrollerine yer alacağı 'Kül' filminin detayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Ay Yapım imzalı filmin çekimlerin Mayıs ayı içinde start vereceği öğrenildi.

Yönetmenliğini Erdem Tepegöz'ün yapacağı ve senaryosunu da Erdi Işık'ın kaleme aldığı Kül filminin başrolünde ünlü oyuncu Alperen Durmaz yer alacak. Filmde Metin Ali ismindeki bir marangozun Acar Yayınları’na gönderdiği Kül adındaki kitap teksti sonrasın yaşanmış olan olaylar işlenecek.

Kül Filmi Oyuncu Kadrosu

Alperen Durmaz kimdir?

3 Kasım 1992'de Ankara'da doğan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi mezunudur. Üniversitede tiyatro eğitimini tamamladıktan sonra son olarak Bein Connect için çekilen Erkek Severse dizisinde rol alan Alperen Durmaz, dizini çekimleri bittikten hemen sonra Kül filmi için kameraların karşısına geçecek.

Senaryosunu çok beğendiği Kül filminin kadrosunda yer almak isteyen başarılı oyuncu, 2021 yılında da ekranlarda yayınlanan 'Son Yaz' isimli dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.

Bodrum Masalı, Çukur, Çarpışma ve Zemheri gibi dizilerde oynayan Alperen Durmaz, şimdi de 'Kül' filmiyle başarısına başarı katmak istiyor. Yakışıklı oyuncu, Kül filminde edebiyatı çok güçlü ve aynı zamanda başarılı bir marangoza hayat verecek.

Kül Filmi Oyuncu Kadrosu

Kül Ne Zaman Yayınlanacak?

Mayıs ayı içinde çekimlerine başlanacak olan Kül filminin çekimleri yaklaşık 20 gün kadar sürecek. Filmin yayın tarihi ise Netflix yönetimi tarafında belirlenecek. 14 Haziran tarihinde Disney Plus Türkiye’de yayına başlamasıyla birlikte Netflix’in içerikte geri kalmaması adına filmi Temmuz ayında yayınlama ihtimalinin olabikeceği konuşuluyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal