Star TV Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlıyor? Star TV'nin yeni dizisi Gecenin Ucunda'nın çekim tarihi belli oldu

Peride Celal’in aynı adlı romanından ekranlara uyarlanacak olan Gecenin Ucunda dizisinden yeni detaylar sızmaya devam ediyor. Star TV'nin yeni dizisi Gecenin Ucunda'nın çekim tarihi belli oldu. Peki Star TV Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlıyor? Yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

03.06.2022-16:35 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-16:35) Star TV Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlıyor? Star TV'nin yeni dizisi Gecenin Ucunda'nın çekim tarihi belli oldu

Star TV’nin yeni dizilerinden birisi olacak olan Gecenin Ucunda dizisi iddialı kadrosu ve ilginç hikayesiyle sezona damga vuracak gibi görünüyor. Peride Celal’in aynı adlı romanından ekranlara uyarlanacak olan Gecenin Ucunda dizisinden yeni detaylar sızmaya devam ediyor. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde yer aldıktan sonra dizi hayatına ara veren Neslihan Atagül’ün başrol oyuncularından birisi olacağı Gecenin Ucunda dizisinin çekim tarihi belli oldu. Peki Star TV Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlıyor?

Gecenin Ucunda dizisi

Star TV Gecenin Ucunda dizisi konusu nedir?

Peride Celal’in “Yazdığım en güzel aşk romanı” dediği eserde aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında olan Macide’nin etkileyici öyküsü konu ediliyor.

Gecenin Ucunda dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün olacağı ifade ediliyor. Gecenin Ucunda dizisi senaristlerinin ise Emre Özdur ve Başar Başaran olacağı kesinleşti. Dizinin çekimlerine ise Temmuz ayının başında başlanacağı öğrenildi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal