Star TV Gecenin Ucunda dizinin kadrosu yeni oyuncularla daha da güçlendi!

Star TV'nin yeni sezonda ekranlarda yayınlanacağı Gecenin Ucunda isimli dizinin kemik kadrosu yeni oyuncuların da katılmasıyla neredeyse oluştu. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'yu bir arada oynatacak olan dizinin kadrosunun şimdi daha da güçlü olduğu görüldü.

27.06.2022-16:32 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-16:41)

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, en son 8 yıl önce 'Fatih Harbiye' isimli diziyle izleyicilerin karşısına geçmişti. Şimdi yeniden bir projede birlikte olan çift, Star TV'de yeni sezonda yayınlanacak olan Gecenin Ucunda isimli diziyle ekranlarda performanslarını sergileyecekler.

Türk tiyatrosunun ve aynı zamanda sinema dünyasının iki başarılı isimlerinden olan Levent Özdilek ile Zuhal Olcay'ında kadrosuna katarak kadrosunu zengin hale getiren Gecenin Ucunda dizinde Tuba Ünsal'ında yer alacağı söylenmişti. Yeni sezonda ekranlarda izleyicilerle buluşacak olan ve büyük ses getireceği düşünülen Gecenin ucunda adlı diziye yeni oyuncularında dahil olduğu öğrenildi.

Star TV Gecenin Ucunda dizi

Gecenin Ucunda dizinin kadrosuna 3 yeni oyuncu daha!

Peride Celal’in aynı adı taşıyan romanından televizyona uyarlanan Gecenin Ucunda isimli dizinin yeniş detayları beli olmaya başladı. Star TV ekranlarında yayın hayatına başlamak için gün sayan dizinin kemik kadrosu yavaş yavaş oluştuğu öğrenildi.

Dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün oynayacağı, Türk tiyatro ve sinema dünyasının iki duayeni Levent Özdilek ile Zuhal Olcay'ında yer aldığı dizinin kadrosuna 3 yeni oyuncunun daha dahil edildiği bildirildi. Yapım şirketi Bestemsu Özdemir, Gonca Yakut ve Şeyda Bayram ile anlaşa sağladı 3 başarılı oyucuyu dizinin kadrsouna adahil ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal