Star TV Duy Beni konusu ve oyuncuları

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte yaz dizileri de başlamaya başladı. Yeni dönemde birçok yaz dizisi başlarken Star TV'de yeni başlayacak olan Duy Beni dizisi dikkatleri üzerine çekti. Dizide erler Duy Beni dizisinin konusunu ve oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. Peki Dur Beni dizisinin konusu nedir? Duy Beni dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? detaylar haberimizde yer almaktadır.

06.06.2022-00:16 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-00:16) Star TV Duy Beni konusu ve oyuncuları

Yaz sezonunun başlamasıyla kış dizileri biterken yaz dizileri de teker teker başlıyor. Yeni başlayacak olan yaz dizileri arasında Star TV'de yayınlanacak Duy Beni dizisi dikkatleri üzerine çekti. Dizi severler ize Duy Beni dizisinin konusunu ve oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. Süreç Film yapımcılığında çekilen Duy Beni dizisinin yönetmeni Ali Balcı, senaristi ise Makbule Kosif'tir. Yayınlanan fragmanları ile dikkatleri daha başlamadan üzerine çeken Duy Beni dizisi başarılı oyuncu kadrosu ile de sezona damga vuracak gibi gözüküyor. 

Duy Beni dizisinin konusu nedir?

Çekimleri yakında başlayacak olan Duy Beni dizisi zengin bir okulda geçecektir. Okuldaki öğrencilerin arasında yaşanan zorbalık olgusu anlatılacaktır. 

Duy Beni dizisinin konusu ve oyuncuları

Duy Beni dizisinin oyuncu kadrosu 

-Rabia Soytürk

-Berk Harman 

-Durul Bazan

-Caner Topçu 

-Murat Dalbatan

-Burak Can

-Helin Kandemir 

-Sümeyye Aydoğan 

-Feride Çetin 

-Aytaç Uşun

-Alper Atak

-Bedia Ener

-Hamdi Alp

-Utku Coşkun

-Taha Bora Elkoca

-Gökçe Güneş Doğrusöz

-Jasmin Berkiş

-Yeliz Akay

-Cemre Özşişman 

-Dilara Sümbül 

-İbrahim Yıldız 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal