Gizli Saklı dizi konusu

FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Gizli Saklı dizisi, oyuncuları ve konusu merakla araştırılıyor. Peki Gizli Saklı dizisi konusu nedir? Gizli Saklı dizisi oyuncuları kimler? Tüm detaylar haberimizde.

06.06.2022-00:07 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-00:07) Gizli Saklı dizi konusu

FOX TV ekranlarında başlayacak olan ve kadrosuyla seyirciyi oldukça heyecanlandıran Gizli Saklı dizisi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Gizli Saklı dizisinin konusu nedir? Gizli Saklı dizisi ne zaman başlayacak? Gizli Saklı dizi oyuncuları kimler? Gizli Saklı dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gizli Saklı dizi konusu

Gizli Salı dizisinde Naz ve Pamir iki sivil polistir. Bir görev sonucunda sevgili rolünü oynamak zorunda kalırlar ancak normal hayatlarında birbirlerinden hiç hoşlanmamaktadırlar. Mecburi olarak bir arada kalmak zorunda olan iki sivil polisin başlarından geçen maceralar ekranlarda seyirciye aktarılacak.

Gizli Saklı Dizisi

Gizli Saklı dizisi ne zaman başlıyor

Dizi FOX TV ekranlarında 8 Haziran Çarşamba günü yayın hayatına başlayacak.

Gizli Saklı dizi oyuncu kadrosu

Gizli Saklı dizisinin oyuncuları Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Bülent Emrah Parlak, Selçuk Borak, Fulden Akyürek, İdris Nebi Taşkan, Şinasi Yurtsever Hasan Elmaz, Şebnem Sönmez, Emrullah Çakay ve Erşan Utku Ölmez gibi sevilen ve başarılı isimlerden oluşuyor.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal